Μεγάλη δημοσκόπηση από 3 site για την τοπική αυτοδιοίκηση στην Θεσπρωτία - Ψηφίστε τώρα!!!


Mέχρι και την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι, παρατείνεται λόγο εντόνου ενδιαφέροντος, η μεγάλη δημοσκόπηση για την τοπική αυτοδιοίκηση στην Θεσπρωτία, σε συνεργασία του thespro.gr, της paramythia-online.gr και των «Νέων των Φιλιατών». 
 
Στην δημοσκόπηση καλείστε να απαντήσετε βαθμολογώντας από το 1, μέχρι το 10, την αποτελεσματικότητα και την γενικότερη εικόνα των 3 δημάρχων της Θεσπρωτίας, των δημοτικών συμβούλων και των τριών δήμων, του αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας, του περιφερειάρχη Ηπείρου και των περιφερειακών συμβούλων της Θεσπρωτίας.  
 
Η ψηφοφορία πραγματοποιείται με την αξιοπιστία της google και γι’ αυτο τον λόγο απαιτείται λογαριασμός Gmail, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν εχει πρόσβαση κανένας στα στοιχεία του gmail σας και των προσωπικών σας στοιχείων.  
 
Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 19 Μαρτίου.






Πάρτε μέρος τώρα στην μεγάλη δημοσκόπηση για την τοπική αυτοδιοίκηση στην Θεσπρωτία, από ΕΔΩ
 
Μεγάλη δημοσκόπηση από 3 site για την τοπική αυτοδιοίκηση στην Θεσπρωτία - Ψηφίστε τώρα!!! Μεγάλη δημοσκόπηση από 3 site για την τοπική αυτοδιοίκηση στην Θεσπρωτία - Ψηφίστε τώρα!!! Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαρτίου 12, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.