Οι αμαρτωλές λίστες του ΚΕΕΛΠΝΟ φτάνουν μέχρι την ΉπειροΤο φαγοπότι των εκατομμυρίων ευρώ που είχε στηθεί στο ΚΕΕΛΠΝΟ με κρατικό χρήμα που μοιράζονται αφειδώς σε ιστοσελίδες, μεταξύ των οποίων ορισμένες παντελώς άγνωστες κι άλλες ανύπαρκτες, έμμεσα φτάνει μέχρι την Ήπειρο… 
Στις… αμαρτωλές λίστες, τόσο αυτές που διέρρευσαν όσο και σε αυτές που κατατέθηκαν στην προανακριτή της Βουλής, περιλαμβάνονται ιστοσελίδες που ανήκουν στην ιδιοκτησία του κ. Σπύρου Ριζόπουλο. 
Πρόκειται για τον επικοινωνιολόγο που θέλει να διεκδικήσει το αξίωμα του Περιφερειάρχη Ηπείρου. 
Το όνομά του και τα ποσά που φέρεται ότι κατέληξαν στις ιστοσελίδες του περιέχονται σε σχετικό δημοσίευμα στο documentonews.gr.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, το 2014, χρονιά προεκλογική, μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ μοιράστηκαν άνω των πέντε εκατομμυρίων σε διαφημιστική δαπάνη!


 
Από τα αρχεία της διαφημιστικής δαπάνης του ΚΕΕΛΠΝΟ το 2014 προκύπτει επίσης και κάτι ακόμη. Σε πολλά από τα ΜΜΕ στα οποία δίνονταν τα «χρυσά» κονδύλια αναγράφεται και το όνομα κάποιου πολιτικού προσώπου. Το ερώτημα βέβαια που τίθεται είναι κατά πόσο τα πολιτικά πρόσωπα μεσολάβησαν προκειμένου τα συγκεκριμένα ΜΜΕ να λάβουν τα διαφημιστικά κονδύλια του ΚΕΕΛΠΝΟ με αντάλλαγμα την προβολή τους και μάλιστα σε προεκλογικό χρόνο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ίδιο δημοσίευμα, ο όμιλος των μέσων τα οποία φέρεται ότι ανήκουν στον επικοινωνιολόγο Σπύρο Ριζόπουλο έλαβε το ποσό των 145 χιλιάδων ευρώ.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα rizopoulospost.com φέρεται να σύναψε συμβάσεις 45.000 ευρώ (τρεις των 15.000 ευρώ), ενώ 60.000 ευρώ (τέσσερις των 15.000 ευρώ) φέρεται να έλαβε το idradio.gr και 40.000 ευρώ (4 επί 10.000 ευρώ) το onlinehealth.gr.

Το θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ και της διαδικασίας μέσω της οποίας κατέληξαν χρήματα σε περισσότερα από οκτακόσια μέσα ενημέρωσης, βρίσκεται στην αρχή και σίγουρα θα έχει μεγάλο μέλλον…


 
Οι αμαρτωλές λίστες του ΚΕΕΛΠΝΟ φτάνουν μέχρι την Ήπειρο Οι αμαρτωλές λίστες του ΚΕΕΛΠΝΟ φτάνουν μέχρι την Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 29, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες