Έσπασε στο ξύλο τον σκύλο του στο Λαδοχώρι Θεσπρωτίας



Έκκληση και μέσω του www.zoosos.gr για να καλυφθούν τα έξοδα νοσηλείας του σοβαρά τραυματισμένου σκύλου που κακοποιήθηκε άγρια από τον ιδιοκτήτη του το απόγευμα της Τρίτης 13 Μαρτίου στο Λαδοχώρι Θεσπρωτίας κάνει η Ρούλα Μπρέστα, η οποία ενημερώθηκε από μια κάτοικο του χωριού για τον άνδρα, ο οποίος αφού πλάκωσε τον σκύλο του στο ξύλο (του έσπασε τη γνάθο και τον τρύπησε μ’ ένα παλούκι) στη συνέχεια πέταξε το ζώο έξω από το σπίτι του για να πεθάνει.Η Μ.Κ.Ο. «Φιλοζωική Δράση Εθελοντών Ν. Θεσπρωτίας» της οποίας μέλος είναι η κα Μπρέστα ενημερώθηκε την επόμενη μέρα από μια γειτόνισσα του δράστη, η οποία είδε τον γείτονα της να τον πλακώνει στο ξύλο τον σκύλο του και λογομάχησε μαζί του.

Η κα Μπρέστα πήγε επί τόπου, βρήκε το σκυλί μέσα σ’ ένα τσουβάλι πεταμένο σε χωράφι δίπλα από το σπίτι του δράστη, και κατάφερε να το βάλει σε κλουβί μετά από 45 λεπτά καθώς το ζώο πονούσε τόσο και προσπαθούσε να δαγκώσει και τους διασώστες του.

Το σκυλί, που σύμφωνα με τη κα Μπρέστα κακοποιήθηκε άγρια από τον ιδιοκτήτη επειδή του έφαγε μια κότα, μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο του Αλέξανδρου Πολύζου ο οποίος διαπίστωσε τα σοβαρά του τραύματα και το σκυλί την Παρασκευή θα μεταφερθεί στην Λευκάδα για να γίνει επέμβαση αφού του έχει σπάσει το πόδι και τη γνάθο. 


Το ζώο φιλοξενείται τώρα στο σπίτι της γυναίκας που είναι και αυτόπτης μάρτυρας του άγριου βασανισμού και καθώς δεν μπορεί να τραφεί του χορηγούν ορό. Αν μπορείτε να βοηθήστε με τα έξοδα επικοινωνήστε με τη Μ.Κ.Ο. «Φιλοζωική Δράση Εθελοντών Ν. Θεσπρωτίας» μέσω facebook εδώ.

Η εκπρόσωπος του φιλοζωικού φορέα αναμένεται να καταθέσει καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας μαζί με την αυτόπτη μάρτυρα.   


   
Έσπασε στο ξύλο τον σκύλο του στο Λαδοχώρι Θεσπρωτίας Έσπασε στο ξύλο τον σκύλο του στο Λαδοχώρι Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 16, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.