Η Ήπειρος στις οθόνες.. του κόσμου! Σύβοτα και Πάπιγκο σε... πρώτο πλάνο


Πανέμορφες εικόνες από το Πάπιγκο και τα Σύβοτα κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου προβάλλοντας την Ήπειρο σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό που δύσκολα θα γίνονταν εφικτό ακόμη και με ένα πολυδάπανο πρόγραμμα τουριστικής προβολής, επιτυγχάνεται με τα γυρίσματα ταινίας του Bollywood, δηλαδή μιας από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες του κινηματογράφου. Το πολυμελές συνεργείο, η παραγωγή, διάσημοι Ινδοί ηθοποιοί βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες μεταξύ Παπίγκου και Συβότων, όπου γυρίζεται μεγάλο μέρος της ταινίας.

Πρόκειται ουσιαστικά για θρίλερ με τον τίτλο Mushkil του φημισμένου Ινδού παραγωγού Ραβίντερ Ντάρια.
Η ταινία "παντρεύει" την Ανατολή και την Δύση, προβάλλοντας ταυτόχρονα τις μοναδικές εικόνες του Ηπειρωτικού τοπίου.

Ο Ραβίντερ Ντάρια δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον ινδικό κινηματογράφο και οι ταινίες του έχουν σημειώσει μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες.

Για τα γυρίσματα της ταινίας έχουν φτάσει στην Ελλάδα 45 άτομα από την Ινδία, παραγωγοί, σκηνοθέτες, ηθοποιοί, και άλλοι.

Ανάμεσά τους είναι οι διάσημοι Ινδοί ηθοποιοί Κουνάλ Ρόι Καπούρ και οι τρεις νεαρές ηθοποιοί Νάζια Χουσεΐν, Αρτσένα Σαστρί και Σάφακ Ναζ.


 
Η Ήπειρος στις οθόνες.. του κόσμου! Σύβοτα και Πάπιγκο σε... πρώτο πλάνο Η Ήπειρος στις οθόνες.. του κόσμου! Σύβοτα και Πάπιγκο σε... πρώτο πλάνο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 16, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.