Απάντηση του Δήμου Φιλιατών στον Πέτρο Μίντζα για το ταμειακό έλλειμα


Στις 04/03/2018, η ιστοσελίδα https: neafiliaton.com επανέρχεται για μια ακόμα φορά , το θέμα των ταμειακών ελλειμάτων του Δήμου Φιλιατών. Το θέμα αυτό το καλύπτει, από την Αθήνα, ο γνωστός συμπατριώτης μας κ. Πέτρος Μίντζας και το συγκεκριμένο άρθρο του αναδημοσιεύτηκε και σε άλλες θεσπρωτικές ιστοσελίδες. Όπως είναι γνωστό σε όλους μας, το ζήτημα αυτό, βρίσκεται σε εκκρεμότητα και μόνο στη ενώπιον της Δικαιοσύνης

Μας αφήνει έκπληκτους ο τρόπος που παρουσιάζει, το ίδιο θέμα για πολλοστή φορά, ο γνωστός αρθρογράφος κ. Μίντζας. Επιτιθέμενος στον νυν Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή, ισχυρίζεται ότι δήθεν θέτει εμπόδια στην διαλεύκανσή της υπόθεσης με παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη. Ξεχνάει ότι πριν την σημερινή Διοίκηση του Δήμου προ υπήρξε η της αρεσκείας του προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Μήπως άραγε και αυτή παρεμπόδιζε το έργο της δικαιοσύνης?

Βεβαίως και γνωρίζει ο κ. Μίντζας ότι κανένας Δήμαρχος και καμιά Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να εμποδίζει έρευνα οικονομικών επιθεωρητών και να προκαταλαμβάνει αποφάσεις της Δικαιοσύνης.



Ο πραγματικός λόγος είναι, κάθε φορά που εκδικάζεται η υπόθεση του πρώην Δημάρχου κ. Μηνά Ντουμάζιου, να αναδείξει για μια ακόμα φορά την εμπάθεια που τον διακρίνει λασπολογώντας και ψευδόμενος ότι δήθεν η σημερινή Δημοτική Αρχή ευθύνεται για την λειτουργία της Δικαιοσύνης.

Γεννάται λοιπόν το ερώτημα ;

Αν πραγματικά ο ίδιος πιστεύει ότι ευθύνεται ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή για τις αποφάσεις της δικαιοσύνης γιατί δεν προσφεύγει να καταθέσει σε αυτήν τα στοιχεία που διαθέτει εναντίον μας. Απ΄ ότι φαίνεται το μόνο που του έμεινε και το μόνο που διαθέτει είναι η προσφιλής δια του τύπου τακτική της συκοφαντίας και της λασπολογίας.

Άραγε ποιος είναι αυτός που θα επιλέξει ποιος είναι ο δικηγόρος « εγνωσμένης αξίας », τη στιγμή που στο Δήμο έχει επιλεγεί και υπηρετεί στην αντίστοιχη οργανική θέση της Νομική Συμβούλου η Δικηγόρος στην οποία η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου έχει δώσει εντολή να παραστεί στο Δικαστήριο, όπως υποχρεούται εκ του νόμου να πράξει, υποστηρίζοντας τα συμφέροντα του Δήμου.

Η δημοτική Αρχή διαβεβαιώνει όλους τους πολίτες ότι έχουμε πράξει ότι προβλέπεται από τον νόμο και ότι έχουμε προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες διασφάλισης συμφερόντων του Δήμου.

Άλλωστε η διαφάνεια, η ισονομία και η νοικοκυροσύνη είναι πράξεις της σημερινής Διοίκησης και το διαπιστώνουν καθημερινά οι συμπολίτες μας στον υπερθετικό βαθμό.

Είμαστε σίγουροι, ότι η αλήθεια θα αναδειχτεί και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη.

Ο κ. Πέτρος Μίντζας, εκ του μακρόθεν διαγνώστης των προβλημάτων του τόπου μας, κουνάει το δάχτυλο παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως μεσσία και εγγυητή των συμφερόντων των συμπολιτών μας. Έχομε να του πούμε ότι μιας και το 2019 είναι εκλογικό έτος ας έρθει να ηγηθεί των « σωτήρων » του τόπου.

Αλλά είμαστε σίγουροι ότι δεν θα το πράξει και θα κρυφτεί άλλη μια φορά πίσω από την κίτρινη αρθρογραφία, πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα.


Απάντηση του Δήμου Φιλιατών στον Πέτρο Μίντζα για το ταμειακό έλλειμα Απάντηση του Δήμου Φιλιατών στον Πέτρο Μίντζα για το ταμειακό έλλειμα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 10, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.