Μάριος Κάτσης: Απάντηση στα fake news του Πρώτου Θέματος για το ΤΕΠ



Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από τη σεσημασμένη για αντικυβερνητικό μένος και γνωστή για την διαπλοκή της, φυλλάδα. Κοπτοραπτική, αποσπασματική ενημέρωση και φτηνή προπαγάνδα. Για την ακρίβεια το περιμέναμε πως και πως αφού 3 χρόνια τώρα η συγκεκριμένη κίτρινη εφημερίδα δίνει γραμμή στην αντιπολίτευση.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι ισχύει:

1) Η φωτογραφία του άρθρου είναι από την κατάσταση του ΤΕΠ όπως ήταν βανδαλισμένο το 2012 και όχι η σημερινή. Καλή προσπάθεια για εντυπώσεις αλλά οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Μην κουράζεστε, αν θέλετε και άλλες φωτογραφίες από το πως ήταν εγκαταλειμμένο το κτήριο πριν πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://igoumenitsa-892fm.blogspot.gr/…/03/blog-post_983.html

2) Η φωτογραφία με τα έργα του άρθρου είναι από το γεφυράκι προς τη Νέα Σελεύκεια (το οποίο είναι πιο κάτω από την διασταύρωση για την κεντρική είσοδο του ΤΕΠ), το οποίο έπεσε από πλημμύρα πριν 4 μήνες και οι αρμόδιοι ακόμα το φτιάχνουν (ενώ έχουν πάρει αποζημιώσεις από το Υπ.Εσωτερικών ) ! Απόδειξη στην φωτο του ΠΘ είναι το ίδιο μπλε φορτηγό με δημοσίευμα τοπικού site για το γεφυράκι! (φωτογραφίες). Εξ'ου και οι ταμπέλες ότι ο δρόμος είναι κλειστός προς Ν.Σελεύκεια.
Aλήθεια χρειάζονται τη συνδρομή του Πρώτου Θέματος για να μεταφέρουν οι αρμόδιοι την πινακίδα μετά την διασταύρωση για την κεντρική είσοδο του ΤΕΠ? 


3) Ο εναλλακτικός δρόμος πάνω στην οδό Ηγ/τσας-Μαυρουδίου, μελετήθηκε και δημοπρατήθηκε από την Περιφέρεια Ηπείρου. Ήδη είναι διαθέσιμος για πεζή πρόσβαση μέχρι να τελειώσει.Σύντομα θα μπουν και δρομολόγια ΚΤΕΛ για τους πολίτες.
Ορίστε και σχετική ανακοίνωση:
https://www.thespro.gr/2018/03/blog-post_2.html

4) Γνωρίζει το Πρώτο Θέμα ότι αυτός ο δρόμος δεν προβλέφθηκε ποτέ στο έργο παρότι το ΤΕΠ έχει πόρτα? (Η διαδρομή φαίνεται με τις κίτρινες γραμμές και φώτο επι του πεδίου πέρσι το Σεπτέμβρη).

ΥΓ: Κατανοούμε τον πανικό της εφημερίδας αφού κόπηκαν τα πληρωμένα του ΚΕΕΛΠΝΟ, από την επιτροπή για τα θαλασσοδάνεια σε ΜΜΕ (ακόμα να φέρει ο ιδιοκτήτης τα μαυρα 5εκ € ) και από την καταιγίδα Novartis, Siemens και εσχάτως Μετρό. Ο κόσμος ξέρει και έχει κρίση.


 
Μάριος Κάτσης: Απάντηση στα fake news του Πρώτου Θέματος για το ΤΕΠ Μάριος Κάτσης: Απάντηση στα fake news του Πρώτου Θέματος για το ΤΕΠ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαρτίου 03, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.