Πραγματοποιήθηκε το διήμερο Θεατρικό Σεμινάριο με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στη Θεατρική Σκηνή «Αρλεκίνος» στην Ηγουμενίτσα




Πραγματοποιήθηκε στις 14 & 15 Απριλίου, το διήμερο Σεμινάριο Θεάτρου με την ηθοποιό κα Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στη Θεατρική Σκηνή «Αρλεκίνος» Κουγκίου-Κιάφας 22, στην Ηγουμενίτσα.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου η αγαπημένη ηθοποιός με την ιδιαίτερη προσωπικότητα και το πολυδιάστατο ταλέντο που τη διακρίνει εισήγαγε την ομάδα σε τεχνικές υποκριτικής προσέγγισης πάνω σε διάφορα θεατρικά κείμενα κι μοιράστηκε εναλλακτικούς τρόπους σκέψης για την αντιμετώπιση των κωμικών στοιχείων των ρόλων.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια της Θεατρικής Σκηνής «Αρλεκίνος» κα Φωτεινή Χριστάκη, ευχαριστεί θερμά την κα Κωνσταντινίδου για τη θετική της ανταπόκριση στην πρόσκληση να έλθει στην Ηγουμενίτσα για το σεμινάριο. Θερμές ευχαριστίες επίσης, προς την ενθουσιώδη ομάδα των συμμετεχόντων.


Πραγματοποιήθηκε το διήμερο Θεατρικό Σεμινάριο με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στη Θεατρική Σκηνή «Αρλεκίνος» στην Ηγουμενίτσα Πραγματοποιήθηκε το διήμερο Θεατρικό Σεμινάριο με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στη Θεατρική Σκηνή «Αρλεκίνος» στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 17, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.