Πανελλήνια συνάντηση για τα πετρέλαια




Σε πανελλήνια συνάντηση των κινημάτων ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων καλούν αυτή την Παρασκευή 27-04-2018, στις 6:00 μμ στα Ιωάννινα, στο Συνεδριακό Κέντρο "Αίθριον", στην Φρόντζου Πολιτεία οι Οικολόγοι Πράσινοι, σε συνεργασία με την Ομάδα των Πράσινων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με συμμετέχοντες απ' όλη την Ήπειρο και τη Δυτική Ελλάδα.

Θέμα της συνάντησης είναι η συζήτηση για κοινή δράση στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής ενεργειακής πολιτικής, τις στρατηγικές για την ενεργειακή μετάβαση και απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα, με παραδείγματα από όλη την Ευρώπη.

Προσκεκλημένοι ομιλητές είναι η Βούλα Τσέτση, Γενική Γραμματέας της Ομάδας των Πράσινων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο Γιώργος Δημαράς, Βουλευτής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, προερχόμενος από τους Οικολόγους Πράσινους και η Ζωή Βροντίση, Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΕΚΠΑΑ), ενώ παρεμβάσεις θα γίνουν από τον Δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη,τον Περιφερειακό σύμβουλο Δυτικής Ελλάδας Γιώργο Κανέλλη, εκπροσώπους από τα νησιά του Ιονίου και το Δίκτυο South East European Pipeline Watch Network, από τις τέσσερεις Πρωτοβουλίες ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων στην Ήπειρο καθώς και τοπικές περιβαλλοντικές οργανώσεις.


 
Πανελλήνια συνάντηση για τα πετρέλαια Πανελλήνια συνάντηση για τα πετρέλαια Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Απριλίου 25, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.