Όχι από την επιτροπή διαβούλευσης στην πρόταση της Δ.Κ για την μεταφορά του Λαμπόβου - Επιστολή διαμαρτυρίας


Συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης στην Παραμυθιά, η δημοτική επιτροπή διαβούλευσης, με μοναδικό θέμα την νέα κανονιστική του Λαμπόβου και με κύρια αλλαγή το χωροταξικό με μεταφορά του τμήματος του περιφερειακού Αγίου Δονάτου, προς τον Ι.Ν Αγίας Κυριακής.

Η επιτροπή διαβούλευσης δεν δέχτηκε την πρόταση της δημοτικής κοινότητας για μεταφορά του παζαριού, ζητώντας να γίνει χρήση του τμήματος του περιφερειακού, αφού πρώτα ολοκληρωθεί το δεύτερο μέρος παρεμβάσεων, που είναι προγραμματισμένες για τους επόμενους μήνες με την μορφή του κατ' επείγοντος με την χρήση κονδυλίου 90.000€ από την Περιφέρεια Ηπείρου.

Φιλοπρόοδος Όμιλος και Εμπορικός Σύλλογος παρουσιάστηκαν με κοινή θέση, ζητώντας την όσο το δυνατών περισσότερη σύνδεση του παζαριού με την πόλη της Παραμυθιάς, ενώ μεταξύ άλλων στις προτάσεις πού “έπεσαν” στο τραπέζι, ήταν και η χρήση πλατειών της Παραμυθιάς, για θέσεις παραδοσιακών, τοπικών και άλλων προϊόντων κατά την διάρκεια του Λαμπόβου, καθώς και για εκδηλώσεις οσες μέρες διαρκει το παζάρι.

Με παρόμοια στάση και τα περισσότερα μέλη της επιτροπής διαβούλευσης, με τις προτάσεις που ακούστηκαν να έχουν κοινή συνισταμένη τα ζητήματα ασφάλειας.

Εντωμεταξύ με επιστολή προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, 90 δημότες της Παραμυθιάς, διαμαρτύρονται για την μη εισαγωγή στο δημοτικό συμβούλιο, πρόταση τους που αφορούσε την στέγαση του Λαμπόβου σε μόνιμη κατασκευή στην θέση “Ζιαβάγκαλη”. Δείτε στα έγγραφα που ακολουθούν την επιστολή διαμαρτυρίας και το αρχικό αίτημα των 90 κάτοικων της Παραμυθιάς:

To θέμα αναμένεται να έρθει στο δημοτικό συμβούλιο που ειναι και το αρμόδιο όργανο για να αποφασίσει την τύχη του Λαμπόβου 


 
Όχι από την επιτροπή διαβούλευσης στην πρόταση της Δ.Κ για την μεταφορά του Λαμπόβου - Επιστολή διαμαρτυρίας Όχι από την επιτροπή διαβούλευσης στην πρόταση της Δ.Κ για την μεταφορά του Λαμπόβου - Επιστολή διαμαρτυρίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 29, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.