Θεσπρωτία: Ενημέρωση για τις εγγραφές στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση




Σύμφωνα με ενημέρωση απο την Δ/νση Π/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Θεσπρωτίας, οι εγγραφές μαθητών/τριών για το σχολικό έτος 2018-2019 θα πραγματοποιηθούν από 2 έως 18 Μαΐου 2018.

Στην Α’ Δημοτικού εγγράφονται όσα παιδιά έχουν γεννηθεί το 2012 και στα Νηπιαγωγεία εγγράφονται παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2013 και 2014.

Οι αιτήσεις εγγραφής από τουςγονείς και τους κηδεμόνες θα γίνονται δεκτές στο Δημοτικό Σχολείο ή στο Νηπιαγωγείο τηςπεριοχής τους.

Δίνεται η δυνατότητα εγγραφής στο 3ο Νηπιαγωγείο Ηγουμενίτσας (Οικισμός ΕθνικήςΑντιστάσεως), ανεξάρτητα από τη διεύθυνση κατοικίας.Από τη φετινή σχολική χρονικά και στο εξής, η εγγραφή των προνηπίων (έτος γέννησης 2014) είναι υποχρεωτική στα νηπιαγωγεία για τους δήμους Σουλίου και Φιλιατών.

Όσον αφοράστο δήμο Ηγουμενίτσας, οι γονείς των προνηπίων που επιθυμούν τα παιδιά τους ναπαρακολουθήσουν το παιδαγωγικό πρόγραμμα του νηπιαγωγείου, έχουν τη δυνατότητα ναγίνουν δεκτά στο Νηπιαγωγείο της περιοχής τους.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα πλησιέστερα στην κατοικίασας Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία.


 
Θεσπρωτία: Ενημέρωση για τις εγγραφές στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Θεσπρωτία: Ενημέρωση για τις εγγραφές στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Απριλίου 29, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.