• Επικαιρότητα

  Το meteo.gr πάει.... στο 3ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας  Το www.meteo.gr και το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους για τη μεταλαμπάδευση των μετεωρολογικών γνώσεων στους μαθητές, έδωσε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν σε ένα διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα μετεωρολογίας, το οποίο συνδυάζει βίντεο, προσομοιώσεις, πειράματα, και διαδραστικές εφαρμογές.

  Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, οι μαθητές προσπαθούν κατανοήσουν ένα μετεωρολογικό χάρτη, το σχηματισμό μιας καταιγίδας κι ενός ανεμοστρόβιλου, τη δημιουργία ενός κεραυνού, να μάθουν να ξεχωρίζουν τα είδη των νεφών, ενώ μέσα από τις πειραματικές διαδικασίες να εμπεδώσουν τη δημιουργία της βροχής, του σχηματισμού ενός νέφους και τη σάρωση ενός ψυχρού μετώπου.

  Το πρόγραμμα “Περί Ανέμων & Υδάτων” είναι αφιερωμένο στην μάθηση.
  Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα καθώς και την εκπαιδευτικό κα Σιντόση Ουρανία Φυσικό του 3ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας και Διδάκτορα μετεωρολογίας που συνέβαλε καθοριστικά για την πραγματοποίηση του προγράμματος.

  Ο Δ/ντης του 3ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας 
  Μητσιώνης Βασίλειος


   

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  loading...

  Post Top Ad

  http://picasion.com/
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

  Post Bottom Ad