Αλέξης Χαρίτσης: Επιπλέον 10 εκ. ευρώ στην Ήπειρο για αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών



Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, αποφάσισε την αύξηση του προβλεπόμενου προϋπολογισμού για το έργο «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ 2017-2019», κατά 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης δήλωσε σχετικά : «Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική απόφαση του Υπουργού, η οποία επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση στηρίζει εμπράκτως και με έργα τις τοπικές κοινωνίες της Περιφέρειας, και ειδικότερα της Ηπείρου, με σκοπό την επίλυση προβλημάτων που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη.

Η Κυβέρνηση έχει αποδείξει σε πλήθος περιπτώσεων ότι έχει άμεσα αντανακλαστικά για όποιες περιπτώσεις χρειάζονται βελτιωτικές παρεμβάσεις και εργάζεται μεθοδικά και με στοχευμένες δράσεις, με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών, των τοπικών κοινωνιών και εν γένει το δημόσιο συμφέρον και όχι την εξυπηρέτηση ημετέρων».

Αλέξης Χαρίτσης: Επιπλέον 10 εκ. ευρώ στην Ήπειρο για αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών Αλέξης Χαρίτσης: Επιπλέον 10 εκ. ευρώ στην Ήπειρο για αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 12, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.