Πανελλήνιες πρωτιές στην Φυσική πάλι στο 3ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας


Βαθμολογίες που «ζαλίζουν» κατάφεραν πάλι τρεις μαθήτριες του 3ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης 2018». 
 
Συγκεκριμένα οι μαθήτριες της Α’ τάξης Σακαρέλη Μαρία του Δημητρίου και Νούση Ευαγγελία του Κωνσταντίνου απέσπασαν 1ο βραβείο Αριστείας και Εύφημο μνεία αντίστοιχα, ενώ η μαθήτρια της Β’ τάξης Ζουριδάκη Μαρία του Ανδρέα απέσπασε 2ο βραβείο Αριστείας στον παραπάνω διαγωνισμό. 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η μαθήτρια Σακαρέλη Μαρία κατάφερε την 3η καλύτερη επίδοση πανελληνίως ανάμεσα σε 2251 μαθητές, που θεωρείται και μια από τις καλύτερες επιδόσεις στην Ήπειρο από την καθιέρωση του διαγωνισμού! 
 
Ο Διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες και στους γονείς τους για τις υψηλές επιδόσεις. 
 
Επίσης θερμά συγχαρητήρια και στους υπόλοιπους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας που έλαβαν μέρος στον παραπάνω διαγωνισμό, αφού η συμμετοχή, τους εξοικειώνει όχι μόνο με συνθετικές ερωτήσεις αυξημένης δυσκολίας αλλά και ερωτήσεις πειραματισμού όπως επιβάλουν οι διεθνείς πρακτικές στης εκπαίδευσης στις Φυσικές επιστήμες.

Ο Δ/ντης
Μητσιώνης Βασίλειος
 
Πανελλήνιες πρωτιές στην Φυσική πάλι στο 3ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας Πανελλήνιες πρωτιές στην Φυσική πάλι στο 3ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 19, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.