6 συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας


Στη σύλληψη ενός 25χρονου παράνομου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, καθώς και του 33χρονου αλλοδαπού διακινητή του.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώθηκε ότι 33χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος μετέφερε 25χρονο αλλοδαπό ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.

Επίσης, στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.
Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Τέλος, στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα, με σκοπό να μεταβούν λάθρα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.


6 συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας 6 συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 17, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.