Στο «Ε’ Αντάμωμα Ηπειρωτών Ευρώπης» συμμετείχε ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Ηπείρου και Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος



Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για το «Ε’ Αντάμωμα Ηπειρωτών Ευρώπης» που τελούσαν υπό την αιγίδα της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης, ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Ηπείρου και Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας κα. Δήμητρα Πέτσα, τον Γενικό Γραμματέα κ. Θωμά Γκίνη, την Ελληνίδα Πρόξενο στο Ντίσελντρορφ κα. Μαρία Παπακωνσταντίνου, τον Δήμαρχο του Βούπερταλ κ. Andreas Mucke, τον ηπειρώτη Δήμαρχο του Σβέρτε κ. Δημήτρη Αξούργο, καθώς και με εκπροσώπους φορέων των Ελλήνων του εξωτερικού, με τους οποίους συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα, που αφορούν την ομογένεια των Ηπειρωτών της Ευρώπης και τους συλλόγους τους, καθώς και τις συνέργειες που απαιτούνται για την πολύπλευρη αναβάθμιση της Ηπείρου.

Στο Αντάμωμα συμμετείχαν επίσης ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμος, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων κ. Καραγιάννης, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Μπέγκας, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ιωαννίνων κ. Γκόλας, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Ηγουμενίτσας κα. Σούρλα, ο Αντιδήμαρχο Άρτας κ. Χαρακλιάς κ.α.

Στο «Ε’ Αντάμωμα Ηπειρωτών Ευρώπης» συμμετείχε ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Ηπείρου και Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος Στο «Ε’ Αντάμωμα Ηπειρωτών Ευρώπης» συμμετείχε ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Ηπείρου και Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαΐου 17, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.