Συνάντηση Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου με τον Εμπορικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας



Σας ενημερώνουμε ότι χθες Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 και ώρα 18:30 π.μ. πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Επιμελητηρίου μεταξύ του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου, και του Εμπο/κού Συλλόγου Ηγουμενίτσας.

Το Εμπορικό Τμήμα του Επιμελητηρίου εκπροσωπήθηκε στη συνάντηση από τον Πρόεδρο του κο Τσώνη Αθανάσιο και από τους κ.κ Κώστα Ελευθέριο Α΄ Αντιπρόεδρο, Τσακίρη Ηλία Β΄ Αντιπρόεδρο, Σταύρου Ανδρέα Γενικό Γραμματέα και Χανδρινό Ανέστη μέλος Δ.Σ του Επιμελητηρίου. Ο Εμπο/κός Σύλλογος εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του κο Μαρέτη Ανδρέα και τον κο Κυπριανό Γεώργιο Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα του Εμπορικού Τμήματος και αναζητήθηκαν περαιτέρω τρόποι συνεργασίας μεταξύ Επιμελητηρίου και Εμπορικού Συλλόγου για την στήριξη του κλάδου.

Συνάντηση Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου με τον Εμπορικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας Συνάντηση Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου με τον Εμπορικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 18, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.