Ντοκιμαντέρ για την Πολιτιστική Διαδρομή των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου


Ντοκιμαντέρ για την Πολιτιστική Διαδρομή των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου, με την υπογραφή του σκηνοθέτη Βαγγέλη Ευθυμίου και του Σωματείου Διάζωμα. 
Πρόκειται για ένα μίνι ντοκιμαντέρ που μέσα σε λίγα λεπτά θα συμπυκνώνει την ουσία της Πολιτιστικής Διαδρομής και με όχημα τα μνημεία, θα αναδείξει τα ιστορικά και περιβαλλοντικά μνημεία, την παράδοση, τα τοπικά προϊόντα, τον υλικό και άυλο πολιτιστικό πλούτο της Ηπείρου. 
Η σύμβαση υπεγράφη, ενώ ο χρόνος εκπόνησης του έργου ορίζεται στους πέντε μήνες και η αμοιβή του αναδόχου για την εκτέλεση του έργου ορίζεται στα 15.000,00 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 
Η ανάθεση του έργου εντάσσεται στην υποστήριξη από το «ΔΙΑΖΩΜΑ» του καινοτομικού προγράμματος «Πολιτιστική Διαδρομή των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου», το οποίο εξελίσσεται στην Ήπειρο, με πρωταγωνιστικό ρόλο της Περιφέρειας Ηπείρου και του Υπουργείου Πολιτισμού.
Για την υποστήριξη του Προγράμματος αυτού, το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» πρόκειται να συνδράμει την Περιφέρεια Ηπείρου στο σχεδιασμό και τη διοργάνωση της εναρκτήριας εκδήλωσης (launch event) της Διαδρομής, η οποία προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα στις 20 Οκτωβρίου του 2018. 


 
Ντοκιμαντέρ για την Πολιτιστική Διαδρομή των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου Ντοκιμαντέρ για την Πολιτιστική Διαδρομή των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Μαΐου 26, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.