Σοβαρά τα προβλήματα στην αυλή του Γ΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας


Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γ΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας με αφορμή την ένταξη του Δήμου Ηγουμενίτσας στο πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» για επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων, θέλει να αναδείξει το χρόνιο πρόβλημα της αυλής του Σχολείου μας .

Το Γ΄ Δημοτικό Σχολείο έχει κατασκευαστεί από τις αρχές τις δεκαετίας του ̓̓80 και έκτοτε δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση βελτίωσης της αυλής του, η οποία έχει κατηφορική κλίση σε ορισμένα σημεία 5-10%, με αποτέλεσμα η άθληση των μαθητών να εγκυμονεί κινδύνους τραυματισμού σύμφωνα και με τους γυμναστές. 
 
Επίσης, υπάρχει έλλειψη στεγάστρου με αποτέλεσμα όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες τα παιδιά κατά τη διάρκεια του διαλείμματος να μην προφυλάσσονται από τον ήλιο (σε περιόδους αυξημένης θερμοκρασίας) και από την βροχή.
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Γ' Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας 



Σοβαρά τα προβλήματα στην αυλή του Γ΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας Σοβαρά τα προβλήματα στην αυλή του Γ΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 29, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.