Συμμετοχή του Αλ. Πάσχου σε συνάντηση των Προέδρων των Επιμελητηρίων της Ηπείρου με τον Υφυπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης κο Στέργιο Πιτσιόρλα


Ενημερώνουμε ότι χθες Τετάρτη 16/05/2018 και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα στην έδρα του οικείου Επιμελητηρίου, συνάντηση του Προέδρου κ. Αλέξανδρου Πάσχου και των Προέδρων των Επιμελητηρίων της Ηπείρου με τον Υφυπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης κο Στέργιο Πιτσιόρλα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου αφού παρουσίασε στον Υφυπουργό την παραγωγική δυναμική του Νομού μας, τοποθετήθηκε επί της νέας Επιμελητηριακής Νομοθεσίας (Ν. 4497/2017), τονίζοντας συγκεκριμένα ουσιαστικά σημεία που χρίζουν βελτίωσης, αντικατάστασης ή ακόμη και εισαγωγής τους σε αυτή.

Ανέπτυξε τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχειρηματική κοινότητα της Θεσπρωτίας, παρουσίασε το πρόβλημα τη κωλυσιεργίας στην έκδοση του Π.Δ. για την ίδρυση και λειτουργία της ΘΕΣ.Π.Ο.Α.Υ. ζητώντας την στήριξή του, τόσο στην επίλυση αυτού, όσο και σε ζητήματα υποστήριξης της εξωστρέφειας, αλλά και βελτίωσης των οδικών αξόνων, χάριν της ανάπτυξης και της ασφάλειας των μετακινούμενων.

Το έντονο ενδιαφέρον του Υφυπουργού ειδικά για το ζήτημα της ΘΕΣ.Π.Ο.Α.Υ. ευελπιστούμε ότι θα μετουσιωθεί σε ουσιαστική στήριξη δίνοντας λύση σε ένα κρίσιμο θέμα για την αναπτυξιακή πορεία της Θεσπρωτίας.

Συμμετοχή του Αλ. Πάσχου σε συνάντηση των Προέδρων των Επιμελητηρίων της Ηπείρου με τον Υφυπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης κο Στέργιο Πιτσιόρλα Συμμετοχή του Αλ. Πάσχου σε συνάντηση των Προέδρων των Επιμελητηρίων της Ηπείρου με τον Υφυπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης κο Στέργιο Πιτσιόρλα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 18, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.