Βίντεο-διαμαρτυρία για τη μόλυνση του Καλαμά από το 21ο δημοτικό Σχολείο Περιστερίου Αθηνών









Το δεύτερο τμήμα της πέμπτης τάξης του 21ου δημοτικού σχολείου Περιστερίου Αθηνών, στο πλαίσιο περιβαλλοντικού προγράμματος, ανάρτησε βίντεο-διαμαρτυρία για τη μόλυνση του Καλαμά με τίτλο: "ΝΕΡΟ, ΠΟΤΑΜΙΑ, ΚΑΛΑΜΑΣ". 
Μεταξύ άλλων επισημαίνεται ότι "ο Καλαμάς αποτελεί τις τελευταίες δεκαετίες παράδειγμα υποβάθμισης του φυσικού περιβάλλοντος, εξ' αιτίας της αλόγιστης ανθρώπινης δραστηριότητας". 
Και προστίθεται: "Αν και η οικολογική υποβάθμιση του Καλαμά αποτελεί σημαντικό ζήτημα για την ελληνική πολιτεία, η γενική εκτίμηση των κατοίκων των παρακαλάμιων περιοχών είναι ότι η επίλυση του προβλήματος εδώ και δεκαετίες περιορίζεται σε ημίμετρα ή υποσχέσεις". 
Η ευαισθησία των μικρών μαθητών, που συνομίλησαν με κατοίκους των χωριών δίπλα στον Καλαμά, είναι αξιέπαινη και δημιουργεί την ελπίδα ότι η νέα γενιά θα διαμορφώσει μια πιο διεκδικητική περιβαλλοντική και οικολογική αντίληψη. 


Βίντεο-διαμαρτυρία για τη μόλυνση του Καλαμά από το 21ο δημοτικό Σχολείο Περιστερίου Αθηνών  Βίντεο-διαμαρτυρία για τη μόλυνση του Καλαμά από το 21ο δημοτικό Σχολείο Περιστερίου Αθηνών Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 25, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.