• Επικαιρότητα

  2ος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Λάκης Ντάνης;  Όλοι γνωρίζουμε πως σύμφωνα με το Νόμο Καλλικράτη, σε κάθε Δήμο, υπάρχει ένας και μόνο Δήμαρχος.

  Όλοι γνωρίζουμε πως 2ος Δήμαρχος δεν προβλέπεται να υπάρχει.

  Όλοι, εκτός της "έγκριτης" (;) ηλεκτρονικής εγκυκλοπαίδειας wikipedia.

  Σε τυχαία αναζήτηση της λέξης Ηγουμενίτσα που κάναμε στην wikipedia, διαπιστώσαμε πως στην Γερμανική έκδοση και μόνο, της ηλεκτρονικής εγκυκλοπαίδειας αναφέρει στα Γερμανικά:
  "Bei den Kommunalwahlen 2014 wurde Ioannis Lolos von der Partei "Starke Perspektive" (Δυναμη Προοπτικης) mit etwas mehr als 38 % aller ausgezählten Stimmen zum 1. Bürgermeister der Stadt gewählt.[1] Zum 2. Bürgermeister von Igoumenitsa wurde Vasilios I. Ntanis von der gleichen Partei gewählt."

  Αυτό μεταφράζεται στα Ελληνικά: 
  Στις δημοτικές εκλογές του 2014 εκλέχτηκε πρώτος δήμαρχος ο Ιωάννης Λώλος της παράταξης Δύναμη προοπτικής με λίγο παραπάνω από το 38% όλων των καταμετρημένων ψήφων. Δεύτερος δήμαρχος της Ηγουμενίτσας εκλέχτηκε ο Βασίλειος Ι. Ντάνης από την ίδια παράταξη.   Όπως θα πρέπει να γνωρίζετε, στην wikipedia, μπορεί ο κάθε ένας να μπει και να γράψει ή να συμπληρώσει ότι θέλει.

  Την συγκεκριμένη προσθήκη την έκανε κάποιος στις 24 Αυγούστου 2014 στις 23.52 το βράδυ από την ip 91.40.10.101 που βρίσκεται στην πόλη Kassel της Γερμανίας.

  Είμαστε σίγουροι πως πρόκειται περί λάθος και πως ο Δήμος Ηγουμενίτσας θα απαιτήσει από την wikipedia να διορθώσει άμεσα τη συγκεκριμένη αναφορά, ώστε να συμβάλει στη μείωση της παραπληροφόρησης.  Δεν υπάρχουν σχόλια

  loading...

  Post Top Ad

  http://picasion.com/
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

  Post Bottom Ad