Με επιτυχία ο 3ος Μικρός Μαραθώνιος Φιλιατών



Με μεγάλη επιτυχία, όπως άλλωστε αναμένονταν, ολοκληρώθηκαν το διήμερο 27 - 28 Μαΐου 2018, οι Αθλητικές και Λατρευτικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δημοτική Αρχή προς τιμή της εορτής της Πολιούχου εκκλησίας, της πόλης των Φιλιατών, Αγίας Τριάδας.

Στο 3ο μας Μικρό Μαραθώνιο διαδρομής 16 χιλιομέτρων που διεξήχθη στις 27/05/2018 από την Τοπική Κοινότητα Βαβουρίου στις Πηγές Λαγκάβιτσας συμμετείχαν δρομείς από όλη την Ήπειρο.

Την επόμενη ημέρα, μετά την λιτάνευση της Ιεράς εικόνας της Αγίας Τριάδας, στην Κεντρική Πλατεία της Πόλης των Φιλιατών ακολούθησε η Θρησκευτική Πανήγυρις την οποία τίμησαν με την παρουσία τους μαζικά οι συμπολίτες μας απολαμβάνοντας, τα εύγεστα εδέσματα, που ετοίμασαν οι εθελοντές Μάγειροι που συνδράμουν τις εν λόγω εκδηλώσεις, με προϊόντα που προσέφεραν οι κτηνοτρόφοι, οι παραγωγοί και επαγγελματίες του Δήμου καθώς και την υπέροχη μουσική της μουσικής ορχήστρας που τους συνόδευε στο χορό τους μέχρι πρωίας.

Στις εν λόγω εκδηλώσεις παρευρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση του Δήμου μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέκος Καχριμάνης, οι βουλευτές Θεσπρωτίας, του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μάριος Κάτσης και της ΝΔ κ. Βασίλης Γιόγιακας, Οι δήμαρχοι, Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος και Παραμυθιάς Κ. Σταυρούλα Μπραΐμη, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας κ. Θωμάς Πιτούλης ,οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Ηπείρου κ. Κώστας Ντέτσικας και η κ. Αντιγόνη Φίλη καθώς και αρκετοί Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Στην προσφώνησή του, ο Δήμαρχος Φιλιατών κ. Σπυρίδων Παππάς, ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στους κτηνοτρόφους και, στους επαγγελματίες της πόλης των Φιλιατών καθώς και στις μεγάλες εταιρίες της Ηπείρου που με τις χορηγίες τους συνετέλεσαν στην επιτυχημένη διοργάνωση των εν λόγω εκδηλώσεων. Με ιδιαίτερη μνεία τίμησε και τους εθελοντές που με την άψογη συνεισφορά τους συνετέλεσαν και αυτοί στην επιτυχημένη ολοκλήρωση των προαναφερόμενων εκδηλώσεων.

Με επιτυχία ο 3ος Μικρός Μαραθώνιος Φιλιατών Με επιτυχία ο 3ος Μικρός Μαραθώνιος Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 03, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.