• Επικαιρότητα

  Ευχαριστήριο της οικογένειας του Αργυρού Αραπασλάνη


  Εκ μέρους της οικογένειας του αείμνηστου Αργυρού Αραπασλάνη, ευχαριστούμε θερμά όλους τους συγγενείς και φίλους που με την παρουσία τους, τις σκέψεις τους, τα λόγια τους και το πένθος τους τιμήσανε και εκφράσανε την αγάπη τους και τη συμπαράστασή τους στο τελευταίο "ταξίδι" του πολυαγαπημένου μας Αργύρη. 

  Η εκδήλωση των συναισθημάτων που εξέφρασαν όλοι όσοι τον γνώρισαν και η αναγνώριση από όλους του ακλόνητου του χαρακτήρα του και των ακόρεστων προσπαθειών του να βοηθάει τον συνάνθρωπό του, μας βοηθάει να  απαλύνουμε τον πόνο μας. 

  Ο Αργυρός Αραπασλάνης, μπορεί να έφυγε από κοντά μας ως φυσική παρουσία αλλά άφησε παρακαταθήκη σε όλους μας το έργο του στο νοσοκομείο Φιλιατών,  την ανθρωπιά του και την αγάπη του προς τους φίλους και την οικογένειά του, καθώς και δύο μοναδικά παιδιά, για να μας θυμίζουν για πάντα, πως το πέρασμά του από αυτή τη ζωή δεν ήταν μάταιο.

  Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη δεύτερη οικογένειά του, τους συναδέλφους του στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών, γιατρούς, νοσηλευτές και απλό προσωπικό για την συμπαράσταση και την αγάπη τους προς το πρόσωπό του.

  Με ειλικρινείς ευχαριστίες
  Οι γονείς, 
  η σύζυγος, τα παιδιά, 
  τα αδέρφια
   και οι λοιποί συγγενείς

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  loading...

  Post Top Ad

  http://picasion.com/
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

  Post Bottom Ad