ΔΗΜ.Τ.Ο. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Αντί να παραπλανείτε για το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας, ασχοληθείτε με τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου στον τομέα της υγείας



Καταγγέλλουμε την προσπάθεια παραπλάνησης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και του «περιβόητου» Πολάκη, στην πρόσφατη φιέστα εγκαινίων του δήθεν ΤΕΠ Ηγουμενίτσας καθώς και τις ενέργειες του Υπουργείου Υγείας που υποβάθμισαν τη λειτουργία του, σε βάρος των υπηρεσιών υγείας που δικαιούμαστε να έχουμε σαν θεσπρωτοί. 
Τα έργα δεν ανήκουν στα κόμματα, ανήκουν στους πολίτες αφού γίνονται με τα χρήματά τους. 
Υπάρχουν όμως κάποιοι που διαχειρίζονται αυτά τα χρήματα, έχουν οράματα και προωθούν την υλοποίηση των έργων για να καλυτερεύσουν τη ζωή των πολιτών. 
 
Η αλήθεια είναι πολύ συγκεκριμένη, όσο και αν προσπαθούν να την παραποιήσουν παρουσιάζοντας το μαύρο- άσπρο και τη νύχτα- μέρα, και είναι η ακόλουθη: 
1) Το οικόπεδο για την κατασκευή του ΤΕΠ στην Ηγουμενίτσα το παραχώρησε δωρεάν η τότε Κοινότητα Νέας Σελεύκειας και όχι ο Δήμος Ηγουμενίτσας. 
 
2) Από την παραχώρηση του οικοπέδου μέχρι την κορδέλα που έκοψε ο Πολάκης, κάτι μεσολάβησε. Αυτό που μεσολάβησε, ήταν η σημαντική συνεισφορά των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας των περιόδων 2004-2009 και 2012-2015, που χρηματοδότησαν το έργο, έκαναν τις μελέτες, το δημοπράτησαν και το εκτέλεσαν στο μεγαλύτερο μέρος του. 
 
3) Το ΤΕΠ δεν έγινε για να λειτουργεί σαν Κέντρο Υγείας (τέτοιο είχαμε και κτίρια καινούργια είχαμε για να το μεταφέρουμε), ούτε σαν υπηρεσία για ρουσφετολογικές μετακινήσεις. Έγινε για να είναι ένα μικρό Νοσοκομείο για επείγοντα περιστατικά. Προκειμένου όμως να κόψουν κορδέλες το εγκαινίασαν χωρίς δρόμο πρόσβασης και χωρίς το προσωπικό (γιατρούς και νοσηλευτές) και την αποστολή που έπρεπε να έχει. 
4) Δεν μπορείτε κύριοι της κυβέρνησης να κάνετε εγκαίνια και να μη δίνετε το λόγο στο Δήμαρχο της πόλης στην οποία βρίσκεται το κτίριο που εγκαινιάζετε, επειδή φοβάστε μην σας πει την αλήθεια. Αυτό δεν είναι δημοκρατική συμπεριφορά. 
 
Όσο πιο γρήγορα φύγετε τόσο καλύτερο για τη χώρα. 
 
Τον λίγο όμως καιρό που μένει μέχρι να φύγετε, αφήστε τις φανφάρες. Λειτουργήσετε αυτό το κόσμημα για τη Θεσπρωτία σαν πραγματικό Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και ασχοληθείτε επιτέλους με τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου, ιδιαίτερα στον ευαίσθητο τομέα της υγείας που τον έχετε διαλύσει. 
 
Για τη ΔΗΜ.Τ.Ο Ηγουμενίτσας 
Ο πρόεδρος, 
Χρήστος Δήμου
ΔΗΜ.Τ.Ο. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Αντί να παραπλανείτε για το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας, ασχοληθείτε με τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου στον τομέα της υγείας ΔΗΜ.Τ.Ο. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Αντί να παραπλανείτε για το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας, ασχοληθείτε με τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου στον τομέα της υγείας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 06, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.