ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ




Μαζική συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Άρτας πραγματοποίησαν την Πέμπτη, οι συνταξιούχοι απ' την Άρτα, τα Γιάννενα, την Πρέβεζα, την Θεσπρωτία και τη Λευκάδα.

Η Πανηπειρωτική συγκέντρωση στην Άρτα είναι η 32η δεύτερη κινητοποίηση το τελευταίο δίμηνο, στο πλαίσιο της δράσης της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα (ΣΕΑ) των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, Δημοσίου, ΠΟΣΕ-ΟΑΕΕ, ΕΛΤΑ, ΟΣΕ, ΝΑΤ και ΠΣΣ Δικηγόρων, όπως υπογράμμισε ο κεντρικός ομιλητής Παντελής Τάτσης, πρόεδρος της ΠΟΣ-ΟΑΕΕ.

Στη συγκέντρωση μίλησαν ακόμη ο Λέανδρος Μάκκας, αναπληρωτής γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδας ΙΚΑ, ο Φώτης Αντωνίου, αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων (ΠΟΠΣ), η Σούλα Ακζιώτη, μέλος του ΔΣ της ΠΟΠΣ και ο Στέφανος Βλάχος, πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Νομού Ιωαννίνων.

Στην συγκέντρωση διαβάστηκε και εγκρίθηκε ψήφισμα .

Στη συνέχεια οι συνταξιούχοι κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα όπως, «Δεν είναι οι συντάξεις δώρο ή παροχή, γι' αυτές εμείς πληρώναμε μια ολόκληρη ζωή» πραγματοποίησαν μαχητική πορεία στον κεντρικούς δρόμους της της πόλης και κατέληξε στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας όπου αντιπροσωπεία παρέδωσε το ψήφισμα στον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Βασίλη Ψαθά.


ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 24, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.