Ανοιχτή Δημόσια Επιστολή για την οργάνωση εκδήλωσης προς τιμήν του Ποποβιτη, αειμνήστου Νίκου Αθανασίου


Ανοιχτή Δημόσια Επιστολή.

Προς

1) Τους Απανταχού της Γης Ποποβιτες και Ποποβιτισσες
2)Τα Μέλη και Πρόεδρο του Πολιτιστικου Συλλογου των Απανταχού Ποποβιτων
3) Τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Κυριακής Γεώργιο ΚΑΤΣΟ.

Θέμα: Οργάνωση εκδήλωσης προς τιμήν του Ποποβιτη Αειμνήστου Νίκου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Τιμή προς τους Ποποβιτες και Ποποβιτισσες θα είναι η διοργάνωση εκδήλωσης για να τιμήσουμε τον Συγχωριανο μας Ποποβιτη Αειμνηστο Νίκο ΑΘΑΝΑΣΊΟΥ για την επί είκοσι (20) και πλέον χρονια προσφορά του προς το Ελληνικό Έθνος,την Ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα προς τους Ποποβιτες και τον Θεσπρωτικο Λαό ως Βουλευτής και Υφυπουργος.
Ο Νίκος ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ το έτος 1946 για πρώτη φορά εξελέγη Βουλευτής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, συνέχισε να εκλέγεται Βουλευτής σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις μέχρι το έτος 1966 και με τελευταία το έτος 1974. Τιμήθηκε δεόντως από τους πολίτες της Θεσπρωτιας και τον εξελεξαν εννέα (9) φορές Βουλευτή. Τίμησε την Κυβερνηση στην οποία συμμετείχε ως Υφυπουργός Εσωτερικων με το έργο που προσέφερε στον Ελληνικό Λαο.
Να τιμήσουμε ένα Άξιο τέκνο του Ποποβου,έναν Σπουδαίο Πολιτικό,έναν Πολιτικό που ξεχώρισε για την ποιότητα,για τον χαρακτήρα,για το ήθος του,έναν Πολιτικό που ήξερε επίσης πως να είναι αποτελεσματικος και γι αυτό έκανε πολλά για τον τόπο,για την πατρίδα, αλλα έκανε πολλά και για την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ποποβο και την Θεσπρωτια.
Είναι οφειλομενη εκδήλωση τιμής και μνήμης του πρώτου Ποποβιτη και Θεσπρωτου Βουλευτή και Υφυπουργού.
Η παραπάνω αναφερομενη εκδήλωση προτείνεται να πραγματοποιηθεί κατά την ημέρα εορτασμού της Αγίας Παρασκευής την 26η Ιουλίου 2018 ημέρα του Ποποβιτικου Πανηγυριου προ της έναρξης του χορου και της παραδοσιακής μουσικής.
Περιμένουμε υλοποίηση της εκδήλωσης.

Φίλοι του Ιστορικού Χωριού μας Ποποβο.
Ανοιχτή Δημόσια Επιστολή για την οργάνωση εκδήλωσης προς τιμήν του Ποποβιτη, αειμνήστου Νίκου Αθανασίου Ανοιχτή Δημόσια Επιστολή για την οργάνωση εκδήλωσης προς τιμήν του Ποποβιτη, αειμνήστου Νίκου Αθανασίου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 03, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.