ΦΟΠ: Συγχαρητήρια επιστολή για την άνοδο της ομάδας του Σουλίου


Αγαπητή κυρία Πρόεδρε, αγαπητή φίλη Έρικα,

Με την ευκαιρία της συγκρότησης του νέου Δ.Σ. και την εκλογή σου στην θέση της Προέδρου του Αθλητικού Σωματείου «Σούλι Παραμυθιάς», εκπροσωπώντας το Δ.Σ. τουΦιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθίας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε εσένα προσωπικά αλλά και στο σύνολο των μελών του νέου Δ.Σ.

Μαζί με τους άξιους συνεργάτες σου τους οποίους έχεις επιλέξει, θα συνεχίσετε να διασφαλίζετε το κύρος και τη φήμη του κορυφαίου Αθλητικού Συλλόγου του Δήμου Σουλίου, ηπορεία του οποίου μας γεμίζει χαρά και περηφάνια μετά την πρόσφατη πετυχημένη πορεία καιάνοδο του Συλλόγου στην Γ΄ Εθνική.

Το έργο που αναλαμβάνετε είναι δύσκολο. Είναι όμως και μια πρόκληση ιστορική,αναπτυξιακή και αθλητική για την πρόοδο του τόπου μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχετε.

Εμείς από την πλευρά μας ως Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθίας και έχοντας ως σύνθημα «η ισχύς εν τη ενώσει», να είσαι σίγουρη ότι θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο το Σούλι Παραμυθιάς.

Είμαι βέβαιος ότι στο μέλλον θα συνεχιστεί η αρμονική και παραγωγική συνεργασία μας σεθέματα κοινού ενδιαφέροντος, η από κοινού ανάδειξη και διεκδίκηση επίλυσης των προβλημάτων που μας απασχολούν.

Δηλώνουμε πως θα σταθούμε αρωγοί αυτών των προσπαθειών και θα δώσουμετην στήριξή μας όπου αυτή είναι απαραίτητη τα επόμενα χρόνια, προκειμένου από κοινού νασυνεισφέρουμε στην περαιτέρω αναβάθμιση του Συλλόγου προς όφελος της νεολαίας μας καιεν τέλει προς όφελος ολόκληρης της κοινωνίας του τόπου μας.

Κλείνοντας επανέρχομαι σε πρόσφατες συζητήσεις που είχαμε ώστε να αναλάβει ο Φ.Ο.Π. τη δέσμευση με οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση για τη σύνταξη και τη μελοποίηση του ύμνου της ομάδας μας, από το ικανότατο και εμπειρότατο εκπαιδευτικό δυναμικό πουδιαθέτουμε έτσι ώστε να είναι στη διάθεσή σας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Με τις θερμότερες ευχές μας για καλή επιτυχία στο έργο σας.

Ο Προεδρος του Φ.Ο.Π
Νικόλαος Γώγος
ΦΟΠ: Συγχαρητήρια επιστολή για την άνοδο της ομάδας του Σουλίου ΦΟΠ: Συγχαρητήρια επιστολή για την άνοδο της ομάδας του Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 03, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.