Συνάντηση Βασίλη Κόκκαλη με κτηνοτροφικους φορείς της Ηπείρου



Συνάντηση με κτηνοτροφικους φορείς της Ηπείρου είχε την Κυριακή 3 Ιουνίου ο υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης κύριος Βασίλης Κόκκαλης στα Ιωάννινα. 
 
Ο υφυπουργός συναντήθηκε με τον πρόεδρο των μετακινούμενων κτηνοτρόφων Ηπείρου Γιάννη Δεκόλη και την πρόεδρο των κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας Λυκα Μυρτώ. 
 
Στα πλαίσια της συζήτησης οι κτηνοτρόφοι αναφέρθηκαν στο μεγάλο ζήτημα της πτώσης των τιμών του αιγοπρόβειου γάλακτος και χτύπησαν το καμπανάκι στον υπουργό λέγοντας ότι αν δεν γίνει άμεσα κάτι κινδυνεύουν με εξαφανιση. 
 
Επίσης ζήτησαν από τον υπουργό να επέμβει ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες επιτέλους για τα διαχειριστικά σχεδια βοσκοτόπων καθώς όπως είπαν ο χρόνος πιέζει και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. 
 
Τέλος συζητήθηκε το πρόβλημα με τα χρέη των τοεβ της Ηπείρου καθώς όπως είπαν όσο οι αγρότες δεν μπορούν να ποτίσουν τόσο θα ανεβαίνουν οι τιμές στις ζωοτροφές τους. 
 
Κλείνοντας αναφέρθηκαν στο τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν από τις αγέλες λύκων στα βουνα σημειώνοντας ότι οι απώλειες είναι πολύ μεγάλες.
Συνάντηση Βασίλη Κόκκαλη με κτηνοτροφικους φορείς της Ηπείρου Συνάντηση Βασίλη Κόκκαλη με κτηνοτροφικους φορείς της Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 06, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.