• Επικαιρότητα

  Σε Π.Κ Παραμυθιάς και δημαρχείο, ο διοικητής της περιφερειακής διοίκησης Ηπείρου της πυροσβεστικής Αρχιπύραρχος Ευθ. Γεωργακόπουλος  Στην Παραμυθιά βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης, ο διοικητής της περιφερειακής διοίκησης Ηπείρου της πυροσβεστικής Αρχιπύραρχος Ευθύμιος Γεωργακόπουλος.

  Ο Ευθύμιος Γεωργακόπουλος αρχικά βρέθηκε στο πυροσβεστικό κλιμάκιο όπου και επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις άλλα είχε και την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό του κλιμακίου, σημειώνοντας ο ίδιος πως το κλιμάκιο της Παραμυθιάς, ίσως να είναι από τα καλύτερα και πιο οργανωμένα κλιμάκια της χώρας.

  Στην συνέχεια ο διοικητής της περιφερειακής διοίκησης Ηπείρου της πυροσβεστικής, βρέθηκε για εθιμοτυπική συνάντηση στο δημαρχείο Παραμυθιάς με την δήμαρχο Σταυρούλα Μπραίμη, όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της υπηρεσίας όπως η αντιπυρική περίοδο και οι υποχρεώσεις των δημοτών.

  Όπως ανέφερε ο Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, η πυροσβεστική υπηρεσία θα βρίσκεται δίπλα στο δήμο τόσο για θέματα ασφάλειας, οσο και σε θέματα ενημέρωσης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σε εξέλιξη είναι το πρόγραμμα ενημέρωσης μαθητών από το Π.Κ Παραμυθιάς

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  loading...

  Post Top Ad

  http://picasion.com/
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

  Post Bottom Ad