Μηνυμα της δημάρχου Σουλίου για τις πανελλήνιες εξετάσεις



Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους μαθητές που ξεκινούν αύριο το δύσκολο και ανηφορικό δρόμο των Πανελληνίων Εξετάσεων ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει και για τους οποίους έχετε προσπαθήσει όλα αυτά τα χρόνια, θυσιάζοντας μέρος της προσωπικής σας ζωής.Οι εξετάσεις αυτές, είναι ένα από τα σημαντικότερα στάδια της μαθητικής ζωής και σηματοδοτούν την έναρξη ενός νέου κύκλου στην εξέλιξή σας ως άτομα και μία από τις «μάχες» που έχετε να δώσετε στη ζωή σας, όχι όμως την τελευταία.

Ο αγώνας είναι διαρκής, οι εξετάσεις καθημερινές, χωρίς τέλος και η ζωή θα προσφέρει πάντα ευκαιρίες, τις οποίες και πρέπει να αξιοποιείτε με σύνεση.

Πιστεύω απόλυτα στην ικανότητα σας να πετύχετε αυτό που προσδοκάτε και πάλι εύχομαι καλή επιτυχία σε σας και στις οικογένειες σας υγεία, κουράγιο για να σας στηρίζουν σε όλες σας τις επιλογές.

Η Δήμαρχος Σουλίου
Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση
Μηνυμα της δημάρχου Σουλίου για τις πανελλήνιες εξετάσεις Μηνυμα της δημάρχου Σουλίου για τις πανελλήνιες εξετάσεις Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 08, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.