• Επικαιρότητα

  Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις Επιτροπές Επικινδύνως Ετοιμόρροπων Κατασκευών στις Π.Ε. Ηπείρου.
  Σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγρ.2 του άρθρου 7 του π.δ της 13.04.1929 (ΦΕΚ 153 Α’) όπως αντικαταστάθηκε με την παραγρ.1.α του άρθρου 42 του Ν.4030/2012 (ΦΕΚ 249 Α’), ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου –Δυτικής Μακεδονίας ορίζει Επιτροπές Επικινδύνως Ετοιμόρροπων Κατασκευών σε κάθε περιφερειακή ενότητα της Ηπείρου.

  Παρακαλούμε όσους ιδιώτες αρχιτέκτονες μηχανικούς, μέλη του Τ.Ε.Ε και του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών/Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις Επιτροπές Επικινδύνως Ετοιμόρροπων Κατασκευών στις Π.Ε. Ηπείρου και έχουν ειδίκευση ή εμπειρία σε θέματα συντήρησης και αποκατάστασης παραδοσιακών κτιρίων, να αποστείλουν συμπληρωμένη το δελτίο συμμετοχής που βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης http://www.apdhp-dm.gov.gr/enimerosi/deltia-typou.html καθώς και σύντομο βιογραφικό σημείωμα.

  Τα δελτία συμμετοχής πρέπει να αποσταλούν στην έδρα της ΔΙΠΕΧΩΣ Ηπείρου Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτ. Μακεδονίας το αργότερο μέχρι τις 25.06.2018.

  Μπορείτε επίσης να τα αποστείλετε ηλεκτρονικά στο email: estrapatsaki@apdhp-dm.gov.gr ή με fax στο 26510- 90227.

  Πληροφορίες : Δνση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Ηπείρου ΑΠ.Δ.Η.-Δ.Μ.
  κα Στραπατσάκη , τηλ. 2651090242


  Δεν υπάρχουν σχόλια

  loading...

  Post Top Ad

  http://picasion.com/
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

  Post Bottom Ad