Συνεργασία του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας με το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»




Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ορίστηκε ως συνεργαζόμενο κέντρο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε το 2012. Πρωταρχικός στόχος είναι η λειτουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών για να την κάλυψη των αναγκών ασθενών, παιδιών και ενηλίκων, που χρειάζονται μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Όποιος επιθυμεί να ενημερωθεί και να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών μπορεί να επισκεφτεί το χώρο του ΚΕΠ Υγείας που βρίσκεται στο Παλαιό Δημαρχείο , Ελευθερίας 7, στον 1ο όροφο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. 2665360012, Δευτέρα και Παρασκευή, 09:00-13:00, στα στελέχη του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας κα. Νικολέτα Λάμπρου και κα. Άντζελα Μπέζα.


Συνεργασία του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας με το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» Συνεργασία του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας με το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουνίου 18, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.