Στον σημερινό τελικό του Hell's Kitchen ο Θεσπρωτός Νίνο Τσατσούλης



Ο Μεγάλος Τελικός του Hell's Kitchen έφτασε!

Ο Θεσπρωτός Νίνο Τσατσούλης και ο Ραφαήλ ύστερα από αμέτρητες δοκιμασίες στην «κουζίνα της κολάσεως» είναι οι δύο φιναλίστ του Hell’s Kitchen!

Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη του νικητή και μέσα σε κλίμα αμηχανίας όσον αφορά στις σχέσεις τους, οι δυο μάγειρες θα αναμετρηθούν πρώτα με τον εαυτό τους κι έπειτα μεταξύ τους.

Η τελευταία δοκιμασία που καλούνται να διεκπεραιώσουν είναι ξεχωριστή και απαιτητική. Οι δύο μάγειρες βρίσκονται σε ένα ξενοδοχείο και έχουν 1 ώρα στη διάθεσή τους για να σκεφτούν και να επιλέξουν ένα «Μενού», με 4 δικά τους πιάτα – 2 ορεκτικά, 1 κυρίως και 1 γλυκό – για το τελευταίο Dinner Service του Hell’s Kitchen.

Πληροφορίες για τον Nίνο Τσατσούλη
Ηλικία: 25
Επάγγελμα: Μάγειρας. Ιδιοκτήτης Makaronino όπου και εργάζεται
Προϋπηρεσία: GrandHotel, ExelisonHotel, Υδρογόνο 2, TheMarie, LaPasteria ως Υπεύθυνος Κουζίνας ή Chef
Σπουδές: Τεχνικός Μαγειρικής, Αρτοποιός, Ζαχαροπλάστης
Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος
Προσωπικές πληροφορίες: Από πολύ νωρίς κατάλαβε την αγάπη του για την μαγειρική. Από δέκα ετών δούλευε στο πλάι των γονιών του, στο οικογενειακό εστιατόριο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας. 
Στα 21 του, ανέλαβε το πρώτο 4στερο ξενοδοχείο με επιτυχία. Μέσα στην κρίση πήρε το ρίσκο να ανοίξει τη δική του επιχείρηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και τα κατάφερε. Συγκατοικεί στη Θεσσαλονίκη με την 23χρονη κοπέλα του, σερβιτόρα στο επάγγελμα. 
Για πέντε χρόνια ασχολήθηκε με το bodybuilding και κατάφερε να διακριθεί σε διάφορες κατηγορίες, κατακτώντας τη δεύτερη και την τρίτη θέση. 
Από εννέα ετών ασχολήθηκε με το στίβο, έτρεχε για την Εθνική Ελλάδος στα 400 μέτρα και διακρίθηκε και εκεί σε πανελλήνιο και διαβαλκανικό ρεκόρ. 
Δηλώνει νευρικός εσωτερικά αλλά δε θα ξεσπάσει εύκολα στους άλλους γιατί διαθέτει υπομονή. 
Του αρέσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και είναι δημιουργικός. 



Στον σημερινό τελικό του Hell's Kitchen ο Θεσπρωτός Νίνο Τσατσούλης Στον σημερινό τελικό του Hell's Kitchen ο Θεσπρωτός Νίνο Τσατσούλης Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 24, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.