Vitality Vivi's Personal Training: "Μάγεψε" το κοινό της Ηγουμενίτσας το τμήμα της Ρυθμικής Γυμναστικής


Η χρονιά για το τμήμα της Ρυθμικής Γυμναστικής της Σχολής μας (Vitality Vivi's Personal Training) έφτασε στο τέλος της, σε ένα κατάμεστο κλειστό, γεμάτο χαμόγελα και χειροκροτήματα από όλους.
Πόσα μπράβο να πω σε όλες αυτές τις άξιες αθλήτριες, που με συγκίνησαν και με κάνανε περήφανη για ακόμη μια φορά, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους μέσω της παρουσίασης των προγραμμάτων τους.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά όταν κάθε φορά αντικρίζω στο βλέμμα τους την δίψα και τη χαρά να ανακαλύψουν όλα τα μυστικά αυτού του υπέροχου Ολυμπιακού αθλήματος ακόμη και στη θέα των δυσκολιών κατά τη διάρκεια της προπόνησής τους.
Πόσο ευγνώμων νιώθω για τους γονείς των αθλητριών, που με εμπιστεύθηκαν από την πρώτη στιγμή και καθημερινά στηρίζουν έμπρακτα τις προσπάθειές μου.
Είμαι χαρούμενη που μας τίμησαν με την παρουσία τους οι αθλήτριες του συλλόγου ΣΚΑΙωαννίνων με την προπονήτριά τους κα. Κατερινα Γραββανη και τις συνεργάτιδές της.
Θα ήθελα για ακόμη μια φορά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, με την πολύτιμη βοήθεια των οποίων πραγματοποιήθηκε αυτή η βραδιά.
Ειδικότερα:
- Τον μέγα χορηγό ΖΑΓΟΡΙ (ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ) που μας προμήθευσε τον ειδικό τάπητα Ρυθμικής Γυμναστικής και τα προϊόντα του
- Την εταιρία ΕΚΟ Μιχάλης Καρβούνης για τα μπλουζάκια των αθλητριών
- Τον ιδιωτικό βρεφονηπιακό, παιδικό σταθμό, νηπιαγωγείο Disneyland της κας. Φρίντα Μεσχίνη για τα τσαντάκια των αθλητριών
- Την εταιρία Γούλας Ιωάννης
- Την εταιρεία Τατσάκης Ηλίας
- Τα φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών
Elena Rozou
Sharon Nicholls
Φρόσω Κοτζαβραάμ-Τσούτσουρα
- Την εταιρεία Perfect Clean
- Την εταιρεία Irini's Deco για τα υπέροχα μπαλόνια της
- Τον "Φούρνο στο Λιμάνι" του κου. Πανταζή Μηνά για τα παγωτά που κέρασε τις αθλήτριες κατά την έξοδό τους με το πέρας της εκδήλωσης
- Τον χορηγό επικοινωνίας thespro.gr- ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
-Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία iron sport- λιλη ρουπακια για τα υπέροχα κορμάκια που ράφτηκαν για τις αθλήτριες με μεράκι.
- Την maestro sound George Lampris για την κάλυψη του ήχου και το τέλειο αποτέλεσμα
- Τον κο. Thomas Tsakiris και τους συνεργάτες του, για την κάλυψη τη παράστασης με φωτογραφίες και βιντεοσκόπηση
- Τις φίλες που ανέλαβαν την επιμέλεια των χτενισμάτων και των μακιγιάζ των αθλητριών
- Και φυσικά τις εθελόντριες για την πολύτιμη και σημαντική βοήθειά τους, για την διεξαγωγή της εκδήλωσης.


 
Vitality Vivi's Personal Training: "Μάγεψε" το κοινό της Ηγουμενίτσας το τμήμα της Ρυθμικής Γυμναστικής Vitality Vivi's Personal Training: "Μάγεψε" το κοινό της Ηγουμενίτσας το τμήμα της Ρυθμικής Γυμναστικής Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Ιουνίου 22, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.