Δημοτικές εκλογές 2019 - Συνδυασμός "έκπληξη" για τον Δήμο Ηγουμενίτσας;


Με την οριστικοποίηση της ημερομηνίας των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών για τον Μάιο του 2019, ξεκίνησαν και οι διεργασίες, από τους ενδιαφερόμενους για να διεκδικήσουν τον "Κλεισθενικό" πλέον Δήμο Ηγουμενίτσας.

Πρώτος έδειξε τις προθέσεις του ο Γιάννης Γόγολος ο οποίος έχει εμπειρία στα κοινά, αφού στο πρόσφατο παρελθόν διετέλεσε Αντιδήμαρχος στην Δημοτική Αρχή Κάτσινου.

Την απόφασή του να διεκδικήσει εκ νέου τον Δήμο, διατυμπανίζει το τελευταίο δίμηνο και ο νυν Δήμαρχος κ. Λώλος, πιστεύοντας στην επανεκλογή του.

Αποφασισμένη όμως να διεκδικήσει και αυτή την θέση της Δημάρχου είναι και η νυν Δημοτική Σύμβουλος, εκλεγμένη με τον συνδυασμό του κ. Λώλου, κα Αλέκα Κοτσώνη.

Στα σκαριά όμως μαθαίνουμε πως βρίσκετε κίνηση πολιτών, οι οποίοι παροτρύνουν συγκεκριμένο πρόσωπο για να ηγηθεί ενός πραγματικά ανεξάρτητου συνδυασμού που εάν ευοδώσει αναμένεται να αλλάξει το "παιχνίδι" και να ανακατέψει την τράπουλα.

Πρόκειται για πρόσωπο του επιχειρηματικού χώρου και δεν έχει ασχοληθεί ξανά με την κεντρική πολιτική σκηνή. 

Είναι κοινωνικά και επιχειρηματικά αποδεκτός, ενώ διατηρεί φιλικές σχέσεις με ανθρώπους που προέρχονται από όλα τα φάσματα των πολιτικών κομμάτων και χρωμάτων, σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο.


Δημοτικές εκλογές 2019 - Συνδυασμός "έκπληξη" για τον Δήμο Ηγουμενίτσας; Δημοτικές εκλογές 2019 - Συνδυασμός "έκπληξη" για τον Δήμο Ηγουμενίτσας; Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 16, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.