Ηγουμενίτσα: Συνεδριάζει σήμερα η Επιτροπή Κυκλοφοριακών & Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων


Καλείστε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακών & Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 και ώρα 14:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου, αρ. 3), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:

Επί αιτήματος της Θεοδώρας Σκορδά για παραχώρηση μιας θέσης στάθμευσης οχήματος επί της οδού Πατρ. Αθηναγόρα 19.

Επί αιτήματος Αγλαΐας Βλάχου για παραχώρηση μίας θέσης στάθμευσης οχήματος επί της οδού Βασ. Πύρρου 6.

Επί αιτήματος Κων/νου Ζώτου για παραχώρηση μίας θέσης στάθμευσης οχήματος επί της οδού Αγίου Γεωργίου 18.

Επί του με αριθ. πρωτ. 2132.26/6098/17 εγγράφου του Τμήματος Τροχαίας της Λιμενικής Αστυνομίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας σχετικά με την απομάκρυνση ρυθμιστικής πινακίδας Ρ-72 επί της οδού Εθν. Αντίστασης.

Επί αιτήματος Φώτη Σπυρόπουλου για χορήγηση άδειας εισόδου – εξόδου οχημάτων στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας του επί της οδού Κύπρου 38.

Επί αιτήματος Αλεξάνδρας Κοτσώνη για απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων έναντι της οικίας της λόγω αδυναμίας εισόδου σε ιδιόκτητο χώρο στάθμευσης.

Επί αιτήματος εκπαιδευτών Σχολών Οδήγησης για την χωροθέτηση πίστας εξέτασης οδηγών οχημάτων και μοτοσυκλετών στον κοινόχρηστο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου.

Τροποποίηση της με αριθ. 11/2017 απόφασης της Επιτροπής Κυκλοφοριακών & Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων.

Επί αιτήματος της DEEP BLUE DIVERS σχετικά με την εποχική (από 14 Μαΐου έως 14 Σεπτεμβρίου κάθε έτους) παραχώρηση θέσης ολιγόλεπτης στάσης – στάθμευσης οχήματος της εταιρείας του έμπροσθεν το καταδυτικού κέντρου ιδιοκτησίας της στην κεντρική πλατεία στην Τ.Κ. Συβότων 


 
Ηγουμενίτσα: Συνεδριάζει σήμερα η Επιτροπή Κυκλοφοριακών & Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων Ηγουμενίτσα: Συνεδριάζει σήμερα η Επιτροπή Κυκλοφοριακών & Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουλίου 11, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.