• Επικαιρότητα

  Θεσπρωτία: Δωροεπιταγή σε πανηγύρι μία βάφτιση - "Μὴ ποιεῖτε τὸν οἶκον τοῦ πατρός μου οἶκον ἐμπορίου"


  "Μὴ ποιεῖτε τὸν οἶκον τοῦ πατρός μου οἶκον ἐμπορίου"  Θέμα συζήτησης έγινε σε χωριό της Θεσπρωτίας, ένα από τα δώρα που προσέφερε  σύλλογος στο πανηγύρι του χωριού, με την λαχειοφόρο αγορά.

  Και αυτό γιατί σύμφωνα με τις πληροφορίες του thespro.gr ο τυχερός θα κέρδιζε ΔΩΡΕΑΝ μία βάφτιση στο εξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής στην Πλαταριά.  


  Όπως καταλαβαίνετε, τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν, με πολλούς να περιμένουν με αγωνία μπας και κερδίσουν το πολυπόθητο δώρο, στο πιο "in" εξωκλήσι της Θεσπρωτίας.  Ακόμα και ανύπαντρα ζευγάρια άρχισαν να ονειρεύονται την βάφτιση του αγέννητου παιδιού τους στο "μαγευτικό" εξωκλήσι. 


  Όμως το θέμα δεν είναι απλά για διακωμώδηση και η ιεραρχία της Ελλαδικής Εκκλησίας θα πρέπει να απομονώσει και να καταδικάσει τέτοιες συμπεριφορές.

  Πόσο κοστολογεί η εκκλησία μας την βάφτιση για να αντιληφθούμε τν αξία του δώρου;  Σε αυτό θα πρέπει να δώσει και ο Μητροπολίτης Παραμυθιάς, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας Σεβασμιώτατος  κ.κ. Τίτος, αν και πιστεύουμε πως άλλοι θα είναι αυτοί που θα απαντήσουν εξ' ονόματός του..

  Πάντως, από ότι πληροφορηθήκαμε, μετά από το σούσουρο που δημιουργήθηκε, οι διοργανωτές του πανηγυριού αποφάσισαν να μην κληρώσουν το εν λόγω δώρο.

  Ἄρατε ταῦτα ἐντεῦθεν...
  1 σχόλιο:

  1. εαν δεν έχεις στοιχεία και δεν έχεις κάνει διασταύρωση των στοιχείων σου μην αρθογραφείς καν!!! είναι ποινικά κολάσιμο!ο πρόεδρος της Αγίας Μαρίνας μπορεί να το έκανε χωρίς την γνώση της εκλησσίας δεν σημαίνει ότι η εκλησσία φέρνει ευθύνη και εγώ θα μπορούσα να γράψω κάτι ή να βγάλω μια δημοσίευση με το όνομα σου μέσα ή της ιστοσελίδας δεν σημαίνει ότι φέρνεις ευθύνη για όσα γράψω άρα να ήσαστε λιγάκι προσεκτικοι σε αυτά που λέτε και να κάνετε σωστα την δουλειά σας!!!

   ΑπάντησηΔιαγραφή

  loading...

  Post Top Ad

  http://picasion.com/
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

  Post Bottom Ad