ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ




Κυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας των Ενώσεών μας για την διεκδίκηση του επιδόματος των παραμεθορίων περιοχών για τους υπηρετούντες αστυνομικούς των νομών μας, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο σειρά συναντήσεων με τους Κυβερνητικούς Βουλευτές, με στόχο την προώθηση του δίκαιου αιτήματός μας και την συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ.Τόσκα, προκειμένου να κατατεθεί άμεσα σχετική Τροπολογία στη Βουλή.

Λάβαμε την υπόσχεση ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα καθοριστεί συνάντηση των Προεδρείων μας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, παρουσία και των Κυβερνητικών Βουλευτών των νομών μας.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση για το ίδιο θέμα των Προέδρων των Ενώσεων Θεσπρωτίας και Κέρκυρας, σήμερα το μεσημέρι με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Π. Κουρουμπλή στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, ο οποίος βρισκόταν στην Κέρκυρα σε επίσημη επίσκεψη. 
Ο κ. Υπουργός χαρακτήρισε δίκαιο το αίτημά μας και υποσχέθηκε στήριξη του προκειμένου να “επεκταθεί το μέτρο” και στους Αστυνομικούς-Πυροσβέστες-Λιμενικούς.

Για τα Δ.Σ.
Οι Πρόεδροι των Ενώσεων

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 
ΝΑΚΟΣ ΚΙΤΣΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΜΠΟΖΙΚΗΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ 
Βασίλειος Κωνσταντίνος Ιωάννης Νικόλαος Ιωάννης


ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 08, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.