Τραυματισμός στο Λουνα Πάρκ στην Ηγουμενίτσα, καταγγελία Μητέρας 9χρονου





Την περασμένη Παρασκευή το βράδυ τραυματίστηκε στο εποχιακό Λούνα Πάρκ Ηγουμενίτσας 9χρονο κοριτσάκι. Στο παρακάτω κείμενο θα δείτε την επιστολή , διαμαρτυρία, καταγγελία που μας έστειλε η μητέρα του παιδιου στο Facebook.

Καλησπέρα σας.

Είμαι μητέρα ενός 9χρονου κοριτσιού το οποίο τραυματίστηκε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στο λούνα παρκ της Ηγουμενίτσας. Μετά από πολλή σκέψη σας στέλνω αυτό το μήνυμα για να σας ενημερώσω για την απαράδεκτη συμπεριφορά των υπευθύνων στο συγκεκριμένο λούνα παρκ,όσο και για τις επικίνδυνες κατασκευές του.

Η κόρη μου τραυματίστηκε βγαίνοντας από το βαγόνι παιχνιδιού και πιο συγκεκριμένα την μπαλαρίνα....το κενό όμως ανάμεσα στο βαγόνι και την αποβάθρα ήταν τόσο μεγάλο που η μικρή μου έπεσε μέσα!!!!! Ευτυχώς κρατούσα το παιδί από το χέρι και μπόρεσα να το κρατήσω και να το τραβήξω έξω...δεν μπορώ να φανταστώ τι θα συνέβαινε αν δεν κρατούσα το παιδί μου.

Η μικρή γλύτωσε το πόδι της με μερικά ράμματα στο Κέντρο Υγείας όπου οι γιατροί και νοσηλευτές υπήρξαν πραγματικά υπέροχοι και τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

Αυτό που με ξεπερνά είναι η αδιαφορία των ιδιοκτητών του λούνα παρκ...μας έδωσαν ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας για να συγκρατήσουμε τα αίματα του παιδιού μας και τρέξανε γρήγορα στο ταμείο για να βγάλουν κι άλλα εισιτήρια....

Αυτή την αισχρή συμπεριφορά και απάθεια από μέρους τους και την εγκληματική αμέλεια ως προς τις κατασκευές του εν λόγω λούνα παρκ θα ήθελα να καταγγείλω...παιδιά κινδυνεύουν!!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ Penny


 
Τραυματισμός στο Λουνα Πάρκ στην Ηγουμενίτσα, καταγγελία Μητέρας 9χρονου  Τραυματισμός στο Λουνα Πάρκ στην Ηγουμενίτσα, καταγγελία Μητέρας 9χρονου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Αυγούστου 30, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.