ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ



Η Δημοτική Αρχή Φιλιατών συγχαίρει, τις μαθήτριες και τους μαθητές του τόπου μας που επιτυχώς εντάχθηκαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τους εύχεται καλές σπουδές στο μακρύ ταξίδι της κατάκτησης της γνώσης που έχουν μπροστά τους στην πιο γόνιμη και δημιουργική ίσως περίοδο της ζωής τους.

Επίσης με την ευκαιρία της νέας σχολικής χρονιάς ( 2018/2019 ) καλεί την μαθητιώσα νεολαία να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της γνώσης που τις αναλογεί για την ολοκλήρωση των σχολικών, γυμνασιακών και λυκειακών σπουδών ώστε να έχουν και αυτοί όταν έρθει ο δικός τους χρόνος μια αντίστοιχα πετυχημένη ένταξη στις Πανεπιστημιακές σπουδές που οραματίζονται για τους εαυτούς τους.

Η ελληνική κοινωνία σίγουρα θα χρειαστεί όλο το ανθρώπινο δυναμικό της και ιδιαίτερα την ενέργεια, την ζωντάνια και τον δυναμισμό της νέας γενιάς για να εξέλθει επιτυχώς από τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που ακόμα μας ταλανίζει, με σκοπό να εισέλθει ελπιδοφόρα στην νέα εποχή της σταθερότητας, της ανάκαμψης και της προόδου που αναδεικνύετε μπροστά μας. Σημαντικό ρόλο στην εθνική μας ανάταση καλούνται να παίξουν και οι εκατοντάδες χιλιάδες νέοι που αναγκαστικά μετανάστευσαν στα χρόνια της κρίσης. Αρκεί, για αυτό το ζητούμενο, να βάλουμε όλοι το λιθαράκι μας για να πάει ο τόπος μας μπροστά.


ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Αυγούστου 29, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.