Άγριος ξυλοδαρμός εχτές το βράδυ σε νυχτερινό κέντρο στην Ηγουμενίτα - Δύο συλλήψεις


Για άγνωστους λόγους, δύο παρέες θαμώνων νυχτερινού κέντρου διασκεδάσεως στα Πλατάνια Ηγουμενίτσας, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, μεταμεσονύχτιες ώρες του Σαββάτου.

Στο σημείο κλήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας

Με την παρουσία των αστυνομικών  οργάνων τα πνεύματα οξύνθηκαν, με τους ανεξέλεγκτους νέους να επιτίθενται λεκτικά στα αστυνομικά όργανα, απειλώντας τους και υβρίζοντάς τους.

Αστυνομικοί προχώρησαν σε 10 προσαγωγές από τις οποίες οι δύο μετατράπηκαν σε συλλήψεις για εξύβριση, απειλή και αντίσταση.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, ανάδειξε για ακόμη μία φορά, το πρόβλημα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες μας, για ακόμα μία φορά είναι διατεθειμένοι να προσφύγουν στις εισαγγελικές αρχές, καθώς η  ηχητική όχληση που προκαλούν τα συγκεκριμένα καταστήματα, έχουν καταστήσει την καθημερινότητά τους αφόρητη. 



Άγριος ξυλοδαρμός εχτές το βράδυ σε νυχτερινό κέντρο στην Ηγουμενίτα - Δύο συλλήψεις Άγριος ξυλοδαρμός εχτές το βράδυ σε νυχτερινό κέντρο στην Ηγουμενίτα - Δύο συλλήψεις Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Αυγούστου 19, 2018 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. Μήπως το πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου για τη νεολαία λέγεται, "Πλατάνια"; Με την ευγενική χορηγία των νυχτερινών κέντρων; Λέω μήπως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.