Εντοπίστηκαν 16 δενδρύλλια κάνναβης σε αγροτεμάχιο - Συνελήφθη ένας 62χρονος (+ΒΙΝΤΕΟ)




Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας κάνναβης, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, -16- δενδρύλλια κάνναβης σε αγροτεμάχιο στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη χθες (05-09-2018) το απόγευμα, ένας 62χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της καλλιέργειας κάνναβης και κατοχής ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες ότι ο 62χρονος καλλιεργεί δενδρύλλια κάνναβης, εντόπισαν αγροτεμάχιο, στο οποίο όπως διαπιστώθηκε καλλιεργούσε -16- δενδρύλλια, ύψους από 1,1 έως 2 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (11,2) γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.



Εντοπίστηκαν 16 δενδρύλλια κάνναβης σε αγροτεμάχιο - Συνελήφθη ένας 62χρονος (+ΒΙΝΤΕΟ) Εντοπίστηκαν 16 δενδρύλλια κάνναβης σε αγροτεμάχιο - Συνελήφθη ένας 62χρονος (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 06, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.