Η ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας για τον άδικο θάνατο 48χρονης στο Μαργαρίτι


Η κοινωνία του Μαργαριτίου και γενικότερα της Θεσπρωτίας έχει συγκλονιστεί με τον άδικο χαμό μιας 48χρονης μητέρας δυο παιδιών, που σύμφωνα με καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ, πέθανε δίπλα από το κλειστό εκείνη την ώρα Κέντρο Υγείας (Κ.Υ.) Μαργαριτίου, γιατί δεν έτυχε άμεσης ιατρικής περίθαλψης. Όταν μία ώρα μετά την παρέλαβε το ΕΚΑΒ για διακομιδή στο ΤΕΠ του Κέντρου Υγείας Ηγουμενίτσας, ήταν πια αργά!

Το γεγονός αυτό συνέβη γιατί λόγω της μετακίνησης γιατρών του για εφημερίες τις μονές ημέρες της εβδομάδας στο Κ.Υ. Πάργας, το Κ.Υ. Μαργαριτίου εφημερεύει μόνο τις ζυγές ημέρες της εβδομάδας και τις μονές ημέρες της εβδομάδας λειτουργεί έως τις 3μμ.

Το τραγικό αυτό περιστατικό αποδεικνύει ότι η αναλγησία της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βρίσκεται στο κατακόρυφο, με διακύβευμα πλέον, όπως είδαμε ξεκάθαρα το φετινό καλοκαίρι, ακόμη και ανθρώπινες ζωές. Αναλγησία μιας κυβέρνησης του ψεύδους και της ανικανότητας σε όλα τα επίπεδα.

Παρά τη φιέστα των εγκαινίων του ΤΕΠ Ηγουμενίτσας, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στη Θεσπρωτία έχει μετατραπεί σε ωμή κοροϊδία για τους πολίτες. Το ονομαζόμενο ΤΕΠ υπολειτουργεί και δεν προσφέρει αναβαθμισμένη ιατρική περίθαλψη. Αντί να προχωρήσουν, όπως διαφημίζουν τέσσερα χρόνια τώρα, σε προσλήψεις νέων γιατρών για να καλύψουν τις ελλείψεις των Κέντρων Υγείας της Θεσπρωτίας, μετακινούν με απαράδεκτο τρόπο γιατρούς από τη Θεσπρωτία για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες άλλων νομών. Στο Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου υπάρχει επισκευασμένο ασθενοφόρο, το οποίο δεν χρησιμοποιείται και αναρωτιόμαστε γιατί συμβαίνει αυτό και που βρίσκεται ο οδηγός του;

Πρέπει να φύγουν γιατί κάνουν μεγάλο κακό και αφοπλίζουν την πατρίδα μας από κάθε δυνατότητα προοπτικής. Φυσικά πρέπει να φύγουν δημοκρατικά, με εκλογές, που όσο πιο γρήγορα γίνουν τόσο περισσότερη ελπίδα για το λαό μας θα υπάρξει.

Η ΝΔ ως κόμμα ευθύνης θέλει την κοινωνία όρθια, ζωντανή και πιστεύει στις δυνάμεις και τις δυνατότητες του λαού και της πατρίδας μας. Οι στρεβλώσεις και οι εγκληματικοί πειραματισμοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο χώρο της Υγείας θα καταργηθούν άμεσα από τη μελλοντική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Έχοντας επίγνωση της κατάστασης, με ενότητα, με δουλειά και με σχέδιο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να εγγυηθεί μια Νέα Ελπιδοφόρα Πορεία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε 
ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ



Η ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας για τον άδικο θάνατο 48χρονης στο Μαργαρίτι Η ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας για τον άδικο θάνατο 48χρονης στο Μαργαρίτι Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 01, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.