Φιλοζωικό Σωματείο Θεσπρωτίας - Ιταλοί ...γιατί;




Πριν από την τρομοκρατία του κράτους με τα τάγματα εκκαθάρισης γουρουνιών ,μια άλλη τρομοκρατία κάνει την εμφάνιση της κάθε χειμώνα στην χώρα μας .

Οι Ιταλοί κυνηγοί .

¨Άνθρωποι ανεξέλεγκτοι ,αδειάζουν τα κράτη από την πανίδα τους ,όπως το δικό τους και την γειτονική Αλβανία στην οποία απαγορεύτηκε το κυνήγι για πέντε χρόνια .

Η δική μας χώρα όμως αντί να δυσκολεύει, διευκολύνει τα πράγματα δίνοντας την ρητή εντολή σε ¨Έλληνες και ξένους κυνηγούς «ΣΚΟΤΩΣΤΕ ».

Σκοτώστε ανεξέλεγκτα και όσο μπορείτε γιατί τα ζώα μας ενοχλούν και πρέπει να πεθάνουν όσο το δυνατόν περισσότερα .

Μπαίνουν στους κήπους μας ,τρώνε τα σπαρτά μας και πάντα μα πάντα υπάρχει και η σοβαρή πιθανότητα να φάνε και τα παιδιά μας ή να μας γεμίσουν αρρώστιες .

Το ανώτερο είδος αποφασίζει για το κατώτερο , ρυθμίζοντας ένα μη ανθρώπινο σύστημα με ανθρώπινους όρους και όρια .

Προφασιζόμενοι οικονομικές λογικές ,ουσιαστικά προωθούμε την εκπόρνευση της χώρας μας σε όποιον έχει λίγα λεφτά να αγοράσει μια άδεια και να νοικιάσει ένα κατάλυμα για δέκα μέρες.

Οι κυνηγετικοί σύλλογοι της χώρας μας όμως αντιδρούν με την κοινή λογική του δολοφόνου ,επαναστατώντας επειδή σκοτώνουν οι ξένοι και όχι αυτοί .

Η επανάσταση τους λήγει πριν καν αρχίσει μην έχοντας τίποτα αφοπλιστικό σαν αντίλογο ,αφού η μόνη λογική αντίδραση των Ελλήνων κυνηγών θα ήταν να σταματήσουν αυτοί το κυνήγι μέχρι να σταματήσει αυτή η βαρβαρότητα για πάντα.

Να σταματήσει το κυνήγι για πάντα λοιπόν και όχι το κυνήγι των Ιταλών ή κάποιων άλλων «φυλών κυνηγών ».

Η διάκριση είναι απλά μια βολική προσέγγιση και όχι η λύση .

Κόρπας Βασίλειος
Φιλοζωικό Σωματείο Θεσπρωτίας



Φιλοζωικό Σωματείο Θεσπρωτίας - Ιταλοί ...γιατί; Φιλοζωικό Σωματείο Θεσπρωτίας - Ιταλοί ...γιατί; Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 12, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.