Ιωάννου - Μπέζας... με κοινό στόχο!




Η δημιουργία Πολυχώρου Πολιτισμού που στο επίκεντρο θα έχει το Νεκρομαντείο, αποτελεί ένα ακόμη καινοτόμο και φιλόδοξο εγχείρημα για την Ήπειρο.

Λένε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και αυτή έγινε μετά από την συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας, του Δήμου Πάργας, του Συλλόγου Φίλων Νεκρομαντείου.

Το σχέδιο είναι πλήρες και τα επόμενα βήματα απολύτως προσδιορισμένα..

Και για να συμβεί αυτό δούλεψαν αλλά κυρίως συνεργάστηκαν άριστα ο Αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου με τον πρώην Υπουργό Αντώνη Μπέζα, ο οποίος συνεργάζεται με τον Δήμο Πάργας και είναι μέλος στον Σύλλογο Φίλων Νεκρομαντείου.

Εκεί μετέφεραν και οι δύο την τεχνογνωσία τους και την εμπειρία τους. Και ειδικά την επαγγελματική τους εμπειρία.

Με τον ίδιο ζήλο που έκαναν την αρχή θα συνεχίσουν… Μάλιστα και οι δύο θα παραμείνουν ενεργά μετέχοντες στο εγχείρημα αυτό ανεξάρτητα από την θέση που μπορούν να βρεθούν το επόμενο διάστημα.

Τα μεγάλα απαιτούν συνένωση δυνάμεων.. Στην προκειμένη περίπτωση επετεύχθη και σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλοι που θα θελήσουν να κάνουν το ίδιο ταξίδι στον μυθικό Αχέροντα.


 
Ιωάννου - Μπέζας... με κοινό στόχο! Ιωάννου - Μπέζας... με κοινό στόχο! Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 20, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.