Ηγουμενίτσα: Ακόμα ένα αμάξι στον ποδηλατόδρομο (+ΦΩΤΟ)


Καθημερινό τείνει να γίνει το φαινόμενο, αυτοκίνητα να εισέρχονται στο ποδηλατόδρομο - πεζόδρομο, στην παραλία της Ηγουμενίτσας.

Τελευταία περίπτωση εχτές το μεσημέρι, όταν οδηγός ΙΧ με πινακίδες από την Κοζάνη, βρέθηκε να κινείται εντός που ποδηλατόδρομου, προφανώς χωρίς να το αντιληφθεί.

Στα μέσα της διαδρομής κατάλαβε ότι κινείται σε πεζόδρομο και αφού έκανε αναστροφή, βγήκε από αυτόν.

Το πρόβλημα, όπως έχουμε επισημάνει αρκετές φορές, δημιουργείται από την ελλιπή σήμανση στην είσοδο του ποδηλατόδρομου, από την πλευρά του Δρεπάνου, που έχει σαν αποτέλεσμα πολλοί, ξένοι κυρίως οδηγοί, να μπερδεύονται και να μπαίνουν σε αυτόν, αλλά και από σημεία όπου λείπουν οι πλαϊνές προστατευτικές - απαγορευτικές μπάρες.

Υπενθυμίζουμε πως στον συγκεκριμένο ποδηλατόδρομο - πεζόδρομο, κινούνται καθημερινά 100άδες συμπολίτες μας και μικρά παιδιά με τα ποδήλατά τους και είναι ευτύχημα που μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί κάποιο ατύχημα.


Ηγουμενίτσα: Ακόμα ένα αμάξι στον ποδηλατόδρομο (+ΦΩΤΟ) Ηγουμενίτσα: Ακόμα ένα αμάξι στον ποδηλατόδρομο (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 09, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.