Ο Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας για τη λειτουργία της ανακύκλωσηςΠροκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια και να πάψει να υφίσταται η οποιαδήποτε παραφιλολογία, για το αν λειτουργεί ή όχι η ανακύκλωση στον Δήμο μας, κάνουμε γνωστά τα επίσημα στοιχεία του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ) Ιωαννίνων, από τα οποία προκύπτει ότι από τον Δήμο Ηγουμενίτσας έχουν μεταφερθεί για το διάστημα Ιανουαρίου – Αυγούστου 2018, 947,63 τόνοι ανακυκλώσιμων υλικών.

Δυστυχώς όμως από αυτούς, οι 446,33 τόνοι δεν ήταν ανακυκλώσιμα υλικά, κάτι που επιβάρυνε τον Δήμο και κατ’ επέκταση τους Δημότες.

Με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την ανακύκλωση και την περεταίρω εξέλιξή της σε εργαλείο ανάπτυξης, καθώς και την καλλιέργεια υγιούς περιβαλλοντικής συνείδησης καλούμε όλους τους Δημότες να συνεχίσουν να ανακυκλώνουν και να ρίχνουν στους μπλε κάδους, με το ειδικό σήμα της ανακύκλωσης, μόνο ανακυκλώσιμα υλικά.

Ο Αντιδήμαρχος
Απόστολος ΤζώρτζηςΟ Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας για τη λειτουργία της ανακύκλωσης Ο Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας για τη λειτουργία της ανακύκλωσης Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 06, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες