Ραγδαίες εξελίξεις: Σε απολογίες καλεί η Νέα Δημοκρατία στελέχη από την Ήπειρο



Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην κεντροδεξιά παράταξη και μάλιστα σε ολόκληρη την Ήπειρο. Η ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων της Οργανωτικής Επιτροπής εκ μέρους του Σπύρου Ριζόπουλου, ο οποίος μπαίνει και επίσημα στην μάχη των περιφερειακών εκλογών… ξύπνησε τα αντανακλαστικά της Αθήνας και των κεντρικών της Νέας Δημοκρατίας. Έτσι καλούνται σε «ακρόαση», ουσιαστικά σε απολογία δέκα στελέχη από τη λίστα των ονομάτων που ανακοίνωσε ο Σπύρος Ριζόπουλος, καθώς τυγχάνει να είναι και μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών του κόμματος.

Το έγγραφο, σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής, στις Νομαρχιακές Επιτροπές των τεσσάρων Νομαρχιακών Επιτροπών της Ηπείρου καθώς και στους άμεσα ενδιαφερόμενους.

Σε ακρόαση, καλούνται την ερχόμενη Δευτέρα στις τέσσερις το μεσημέρι, στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας οι: Σάκης Βλέτσας, Μαρίνα Καλιαμούρη, Πηνελόπη Κοτζαμάνη, Στασινή Ράρρα, Στάθης Νάνος, Κώστας Παπασιώζος, Δημήτρης Δήμος, Γιώργος Μότσιος, Δονάτος Σοφίας και Όμηρος Τσάπαλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πειραιώς, από τα στελέχη αυτά θα ζητηθεί να άρουν την δήλωση στήριξης στον Σπύρο Ριζόπουλο και σε αντίθετη περίπτωση θα είναι αντιμέτωποι με τις προβλεπόμενες κυρώσεις, δηλαδή την διαγραφή.

Υπενθυμίζεται ότι από τις αρχές καλοκαιριού, ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης είχε δηλώσει στα Γιάννινα ότι η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει τον Αλέκο Καχριμάνη.

Μάλιστα η δήλωση είχε γίνει με πολύ σαφή και ξεκάθαρο τρόπο και χωρίς να αφήνει κανένα περιθώριο άλλων ερμηνειών.

Δύο μήνες μετά και ενώ η κίνηση Ριζόπουλου ήταν ουσιαστικά γνωστή από το προηγούμενο καλοκαίρι, φαίνεται ότι η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να αντιδράσει.

Και όπως όλα δείχνουν μπαίνουμε σε θερμό φθινόπωρο.


 
Ραγδαίες εξελίξεις: Σε απολογίες καλεί η Νέα Δημοκρατία στελέχη από την Ήπειρο Ραγδαίες εξελίξεις: Σε απολογίες καλεί η Νέα Δημοκρατία στελέχη από την Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 01, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.