Πέντε συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα


Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών ηλικίας 36 και 29 ετών, προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε πως κατείχαν και επέδειξαν για λογαριασμό δικό τους και των ανήλικων τέκνων τους, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.
Επίσης, ένας 22χρονος αλλοδαπός, συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Ειδικότερα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε πως κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.
Τέλος, δύο (02) αλλοδαποί ηλικίας 31 και 27 ετών, συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε πως κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. Επίσης διαπιστώθηκε ότι για τους ανωτέρω αλλοδαπούς υπήρχε καταχώρηση με το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.
Προανακρίσεις διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.


 
Πέντε συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Πέντε συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 06, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.