Αλ. Καχριμάνης: Θα είμαι υποψήφιος, ολομέτωπη επίθεση προς Ριζόπουλο


Δύο κεντρικές ενότητες είχε η συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης. Η πρώτη αφορούσε σε έναν σύντομο μεν, περιεκτικό δε απολογισμό του έργου που έγινε στην περιοχή τα τελευταία χρόνια και ο δεύτερος με ολομέτωπη επίθεση προς την κίνηση Ριζόπουλου, τον ίδιο και συνεργάτες του, χωρίς ωστόσο να τους κατονομάσει. Ο κ. Καχριμάνης και επίσημα ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του Μαίου. Ευχαρίστησε τη Νέα Δημοκρατία για την στήριξη και τόνισε πως ουδέποτε μέχρι σήμερα λειτούργησε ως κομματικός, το ίδιο θα κάνει και στο μέλλον.

"Σε ο, τι μας αφορά, θέλω να επισημάνω ότι ανάμεσα στα στελέχη της που έχουν κληθεί προς ακρόαση, υπάρχει πρόσωπο που εκ συστήματος, έχοντας αποτυχημένη αυτοδιοικητική πορεία, λασπολογεί και με συκοφαντεί συστηματικά, μέσω των social media και σύντομα θα κληθεί να δώσει λόγο στη Δικαιοσύνη.

Εκτιμώ ότι αυτός έχει παρασύρει και τους υπόλοιπους σε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και συμπεριφορές.

Εμείς κοιτάμε μπροστά, με αποφασιστικότητα και με «σύμμαχο» το έργο μας.

Η λάσπη, οι συκοφαντίες, είναι για όσους δεν έχουν να επιδείξουν τίποτε ουσιαστικό για το δημόσιο συμφέρον και τους πολίτες της Ηπείρου"., ανέφερε ο Περιφερειάρχης.

Ο Περιφερειάρχης μίλησε για αποτυχημένους γυρολόγους της πολιτικής και υπογράμμισε ότι η Ήπειρος δεν μπορεί να αποτελέσει «πειραματόζωο».


 
Αλ. Καχριμάνης: Θα είμαι υποψήφιος, ολομέτωπη επίθεση προς Ριζόπουλο Αλ. Καχριμάνης: Θα είμαι υποψήφιος, ολομέτωπη επίθεση προς Ριζόπουλο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 05, 2018 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.